https://tummennuskalvot.fi/

Missä tilanteessa käyt mieluiten AutoStadiumilla?

Mieluiten käyn AutoStadiumilla

 • kotona silloin, kun muut eivät pyöri ympärillä

  Ääniä: 9 34,6%
 • kotona tilanteesta riippumatta

  Ääniä: 16 61,5%
 • töissä

  Ääniä: 9 34,6%
 • mökillä

  Ääniä: 6 23,1%
 • matkoilla

  Ääniä: 5 19,2%
 • jossain muussa tilanteessa

  Ääniä: 3 11,5%

 • Äänestäjiä yhteensä
  26

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
17 552
Mikä on sinulle luonnollisin konteksti AutoStadiumilla hengailuun? Voi valita peräti kolme sopivinta vaihtoehtoa.
 
T

TeBsu

Vieras
Kun ei oo muutakaan tekemistä ja on kiva käyä lukee mitä jäbät on duunannu. Onks markku hävinny johki? Vai muuten vain ei huomaa sen kirjotteluita?  :rolleyes:
 

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
15 123
Päivän mittaan puhelimella, tapatalkilla tulee tsekkailtua foorumeita joille olen rekisteröitynyt. Illalla kun vaimo ja tyttö nukkuu, kun yleensä siis nukkuvat ennen mua. Teeveetä töllöttäessä usein tabbi sylissä. En keskity telkkuun enkä foorumeille. Kunhan surffaan..
 

Mrk

Legenda
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
5 438
Ei sillä tilanteella niin väliä, kunhan vähän kännissä sais olla samalla. Eiku...
 

Zasa

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
8 092
Ei erityisepiä tilanteita, luppoajalla. Lumialla, nyt tabletilla, toisinaan pöytäkoneella (XP, toimii skennaarioista huolimatta mainiosti edelleen)
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
12 528
Zaasa sanoi:
.....XP, toimii skennaarioista huolimatta mainiosti edelleen
Toimii toki, siitähän ei ole ollutkaan kyse että se lakkaisi toimimasta, vaan se että siihen ei tulee enää tietoturva ym. päivityksiä. Päivä päivältähän tuo XP tulee tietoturvattommaksi kuin hakkerit urakalla nyt hakevat siitä reikiä kun sitä ei enäää päivitetä.

Mutta asiaan. Ei ole mitään erityistilannetta milloin selaan stadiumia, ihan milloin tahansa, yleensä tapatalkilla iphonella tai iipadilla ... aamulla herätessä, vessassa istuessa, töihin/töistä ajaessa, illalla nukkumaan mennessä, TV:tä katsoessa. Jonkin verran töissä koneella myös tulee tsekattua. Stadium ei ole ainoa foorumi, tapatalkilla tulee tsekattu helposti aina kaikki foorumit samalla kertaa, mitä on seurannassa.
 

juupeli

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
16 653
Kotosalla, kun ei ole pöytäkonetta kummempaa (nykyaikaisempaa) välinettä surffaamiseen. Aamupäivällä ennen töihinmenoa ja sitten yöllä töitten jälkeen. Vapaapäivisin saatan käydä useamminkin päivän mittaan jos ei ole muuta puuhaa.
 
V

Vaarivanhus

Vieras
Enimmäkseen seuraan tietokoneelta sen ollessa käynnissä maailman tapahtumia lukemalla netissä lehtiä ja TV-kanavien kirjoituksia. Siinä sivussa joskus tulee vilkaistua, mitä uutta näillä ns. autofoorumeilla on viime aikoina höpisty. Valtaosaltaan joutavanpäiväistä ajankulua, joka taas pikapuoliin kesäpuuhien alkaessa jää vähemmälle oikean elämän asettuessa etusijalle.

Jonkinlainen nettiriippuvuus tuhlaa turhan paljon ihmisen aikaa. Jotkut ovat koukussa viinaan, tupakkiin, pajatsonpeluuseen, kuka mihinkin. Sitähän tämäkin, koukussa oloa, mutta enpä taida olla ainoa?