https://automasa.fi/tuote-osasto/flaig-rengaspainemittarit/

Millaisessa talossa asut?

Vakinainen asuntoni on

 • omakoti- tai erillistalossa

  Ääniä: 126 58,9%
 • rivi- tai paritalossa

  Ääniä: 45 21,0%
 • kerrostalossa

  Ääniä: 38 17,8%
 • muussa talossa

  Ääniä: 0 0,0%
 • Asun omistusasunnossa

  Ääniä: 121 56,5%
 • Asun vuokra-asunnossa

  Ääniä: 13 6,1%

 • Äänestäjiä yhteensä
  214

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Yllätyin huomatessani, ettei ASlla ole vielä kysymystä asumismuodoista, joten tässä tulee.

Itse asun vaimoni kanssa paritalossa.
 

Eskoop

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
31.12.2013
2- kerroksinen rt-kolmio, 80neliöö ja 2 kerrosta siitä hyvä niin yläkerrassa ei aamulla herätä kun kolistelen alhaalla!
 

RTWteam

Hallitusjäsen
Liittynyt
20.12.2013
Kerrostalon räppänässä ja vuokralla. :mad: Ensimmäinen tiedustelu on jo pankkiin tehty..eikä tarkoitus ole ryöstää pankkia vaan saada sieltä laina.  ;)
 

MJ

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Okt Helsingissä, 149 + 28 m2. Oma tontti 940 m2.

Tätä asutaan Rouvan kanssa kaksistaan ja viljellään takapihalla pientä kasvimaata :)
 
P

P.Alikka

Vieras
Juuri ja juuri rivataloksi luokiteltavassa "neliössä" kahdessa kerroksessa. Tilaa yhteensä hiukan päälle 100 m2 ja sitten tietty tuommoinen mukavan iso autokatospaikka + ulkovarasto. 
 

JiiJii71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Omakotitalo piste fi. Tätä muukalaislegioonaa ei voisi oikein kuvitella asumismuotoon missä naapureita pitäisi ajatella enemmän.

Paluumuuttaessamme takaisin tänne Karjalan laulumaille ajattelimme käydä rakentamaan. Kokemustahan tuosta oli jo Espoosta. Kerkesimme ostaa tontin hyvältä alueelta - koulut ja kaupat kilometrin sisällä, keskustan postinumeroalue. Sitten samalta alueelta huomasimme yksityishenkilön myynti-ilmoituksen -90 luvun kämpästä jossa monet detaljit vastasivat toiveitamme. Sovimme kaupasta ja kaupunkikin osti ostamamme tontin takaisin.

Talo on arkkitehdin tälle tontille suunnittelema. Erikoisuutena on mm. puolensataa ikkunaa joista suurin osa on eri kokoisia ja näköisiä. Vaimo tykkää keitttiön välitilan ikkunoista niin saa kuulemma katsella ulos kun tiskailee. Vieläkö tiskailisikin joskus... Runko on kahitiiltä ja ulkoverhous pääosin punaista tiiltä, tosin pari seinää on puupaneloitu.

Ikkunat, ovet ja katto vermeineen mennee jollain aikataululla remonttiin. Samoin huoltokohteita on lähiaikoina mm. lämmönvaihdin kaukolämpöön.

Tilaa täällä riittää neljähenkiselle perheelle - just ja just. Asuinpinta-ala 169m2 ja kokonaisala 199m2. Tilavuutta noin 900m3. Makuuhuoneet vanhuksille ja kummallakin kakaralle, leikkitiloja ylä- ja alakerrassa, työhuone, 30m2 sisävarasto.

Tämä kämppä käy hyvin tämänhetkiseen elämäntilanteeseen mutta kakaroiden lentäessä joskus omilleen tuskin jäädään asuttamaan tätä. Katsotaan sitten mitä keksii, mutta onpa tuota vielä varmaan vajaa parikymmentä vuotta aikaa miettiä mitä sitt' keksis.
 

clima

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Alunperin 30- luvulla rakennettu puinen omakotitalo, joka kokonaan remontoitu ja laajennettu (mm. katon harjasuunta kääntyi ja malli muuttui) 2003. Asuintilaa n. 240 neliötä vanhuutta ajatellen kätevästi kolmessa kerroksessa.  :rolleyes:
Vanhassa talossa ei tekeminen lopu kesken.
 
V

Vaarivanhus

Vieras
Kerrostalossa, 55 neliömetriä huoneistossa asusteltu 37 vuotta. Hyvin tässä on mahduttu tavaroineen päivineen, 5 henkeä parhaimmillaan. Kodikasta, ei suotta tule mitään avaran paikan kammoa.
 
P

pokkus

Vieras
Vastasin Suomen tilanteen mukaan eli omassa kerrostalossa. Täällä asutaan huhtitalotyyppisessä vuokrakämpässä.
 

Jones

Vakiokalustoa
Liittynyt
17.1.2014
Itse rakennetussa Vm. 2009 Okt:ssa Laukaan Tiituspohjassa 144m2 tilaa (2mh,kirjasto,oh,k,s,khh) ja lisäksi tynnyrisauna,huvimaja ja autokatos/varasto kompleksi. Niin ja oma tontti oisko n.1300m2
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Asun Tampereen naapurikunnassa OK-talossa,  joka valmistunut 70-luvun lopussa. Vanhempani rakentaneet aikanaan (olin itsekin teininä apuna).  Vanhempani asuivat tässä 14 vuotta ja sen jälkeen muutin itse perheineni tähän. Asuttu nyt 23 vuotta ja hyvin vaimon kans mahdutaan 113 neliöön. Talo 2-kerroksinen rinnetalo- alakerta harkko&tiili,  yläkerta puurunko &  lautavuori.
Autokatos ja parveke on rakennettu lisää,  keittiö uusittu kahdesti ja öljylämmitys vaihdettu maalämpöön.
Pikkuhiljaa pitäs vuorilautoja uusia- pohjois&länsisivulla alkuperäiset valtitkin kunnossa mutta aurinkopuolella hiukan heikompaa.

Samalla 2000 m2 tontilla 280 neliöö työpaikkaa.
 
N

nikob

Vieras
Omakotitalo joka on vuosimallia 1968, tilaa 100 m2 ja tonttia 3220 m2.
 
M

mäkkäri

Vieras
Vm 1959 n.s. Rintamamiestalossa. Aikalailla viimeisiä lajityyppinsä edustajia. Ulkomitat 10x11m ja kaikki kolme kerrosta asuinkäytössä. Rinneratkaisu jolloin alimman kerroksen autotalliin ei ajeta monttuun vaan ihan pihan tasolta. Asuinpinta- ala n. 170m2. Öljy/puulämmitys+ 2 kpl ilmalämpöpumppuja.
Tontti 1700m2, oma. Lisäksi erillinen autotalli ja kesämökki, eli grillikota. Naapurit joka sivulla.
 
M

MMV

Vieras
Jones sanoi:
Itse rakennetussa Vm. 2009 Okt:ssa Laukaan Tiituspohjassa

Oho, täällä on muitakin Tiituspohjalaisia.

Lammi-kivitalo 138/210m2 OKT (5h+oh+k+khh+kh+s+var.+at), MLP, oma 1313m2 tontti. Tälle paikalle arkkitehdin suunnittelema ja pääosin itse rakennettu. Neljä kuukautta kun kanniskeli harkkoja, niin kummasti suli 10 kg elomassaa pois, tullen ensimmäisenä asumiskesänä puolitoistakertaisena takaisin. Himpun tuli Juti-tyyliin rillattua! 8)
 
V

Vaarivanhus

Vieras
Ei sinänsä haittaa, mutta äänestyksen prosenttiosuudet hämäävät, koska kysymyksen asettelussa on kaksi pääkohtaa; asunnon- ja omistuksen laji.
 

TON-III

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Pienkerrostalossa ( 2 kappaletta 3 krs./ 9 asunnon taloa nurkistaan kiinni) olevassa sopivankokoisessa saunallisessa kolmiossa, on pieni väsäyshuone, isohko rengassäilytystila ( missä muutakin mun roipaketta) ja huokea motskarinkin menevä vuokraautotalli - ihan yber mätch omiin tämänhetkisiin tarpeisiini.