https://yliteippaus.fi/

Mercedes Benz 220 CDI A Avantgarde 2011 koeajo

skt1

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
27.3.2014
Yön yli koeajossa oli tuollainen aiheen mukainen MB, jossa mittarissa 228tkm.
Autossa aistii korkean laatutason alustan toiminnassa sekä miellyttävän alhaisessa sisätilojen äänimaailmassa. Jousitus toimii erinomaisen jämäkästi mutta pehmeästi. Minkäänlaisia ylimääräisiä ääniä ei kuulunut isommissakaan ryskeissä. Myös sisusta on täysin äänetön, ajaminen autolla on rentoa ja mukavaa.
Kaupunkiajossa ohjaus on mukavan kevyt ja nopea. Auto myös kääntyy takavetoisena ketterästi tiukoissakin paikoissa.
Hijaisilla nopeuksilla ratti ei palauta omin voimin suoraan, vaan kadunkulmissa käännellessä ratin joutuu viimeisen silauksen itse kääntämään, sinänsä tuo ei itseäni haitannut, mutta tulipa huomioitua.
Maantiellä ajettavuus ei ollut ihan paras mahdollinen vaan pientä paimentamista tuossa oli havaittavissa. Mietin että ohjauskulmat eivät välttämättä ole ihan kohdillaan?
6-pykäläinen automaattiloota toimi oikein hienosti, eikä 170 humman tehoilla jalkoihin jäänyt. Voimaa oli aivan riittävästi normaalikäyttäjän tarpeisiin.
Vakkarisäädin erillisessä viiksessä on kyllä ihan hölmö "keksintö". Omat nakkisormet ei oikein ylettäneet tuohon säätimeen jos piti kättä ratin kehällä. Kyllä nuo vakkarin säätönupit on syytä pitää siinä ratissa peukun kohdilla :)
Penkit autossa olivat ihan hyvät, molemmissa etupenkeissä oli normisäätöjen lisäksi mm. sivutukien säätömahdollisuus.
Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä ja ehdottoman laadukkaan oloinen auto, tämä lienee sitä premiumia :D