https://automasa.fi/

Mazda 6 2004 automaatti nykii

J

jjami94

Vieras
Elikkäs ongelma on seuraava. Auto alkoi kiihdytyksissä nykimään eikä lähtenyt kunnolla kiihtymään. Tätä jatkui muutaman päivän, jonka jälkeen Check engine syttyi. Vikakoodi viittasi sytytyshäiriöön. Vaihdatin tulpat ja ongelma poistui, auto toimi kuin unelma.

Tästä viikko eteenpäin nykiminen alkoi taas pikkuhiljaa. Lopulta auto ei edes lähtenyt käyntiin. Vaihdettiin bensapumppu jonka jälkeen auto käynnistyi taas normaalisti.

Pari päivää pumpun vaihdon jälkeen on ilmennyt samat vanhat ongelmat. Auto ei kiihdy millään pienillä kierroksilla vaan nykii vaan, sitten ku kierrokset ja nopeus kasvavat auto kiihtyy normaalisti. Myöskään maantieajossa ei ole ongelmia, auto toimii normaalisti 100km/h nopeudessa.

Jos olen lähdössä liikkeelle, laitan d vaihteen päälle jarru pohjassa, auto ikään kuin yrittää väkisin lähteä liikkeelle, nykii ja kierrokset heittelee vaikka jarru pohjassa. N ja P vaihteella se ei tätä tee. Ilmastointi tuntuu pahentavan ongelmaa, ilman ilmastointia nykimistä ei paljoa ole.

Nyt kaikki apu olisi kaivattu, 400 euroa jo käytetty tämän ongelman ratkmomiseen ja tuntuu vain pahenevan.