https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Mattamustien B- ja C-pilarien hoito-ohjeet

EsaPJ

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
7.3.2014
Saako kuluneen näköiset listat jotenkin kohennettua ilman maalausta?
Alla kuva Golfin B-pilarista joka on luonnossa harmaa, kuvassa ei ehkä aivan niin paha.  :)
Ensin meinasin kokeilla vaan kylmästi Bilteman mustavahaa, mutta ajattelin sitten kuitenkin kysellä varmuuden vuoksi viisaampien neuvoja.
 

Liitteet

  • Lasien_vali.jpg
    Lasien_vali.jpg
    32,9 KB · Katsottu: 169
JiiJii71 sanoi:
Kalvotus kiiltävän mustalla tai hiilarikalvolla.
Huono kokemus, kun aikoinaan yhden Skoda Fabian B-pilarit kalvotutin eräällä täkäläisellä mainostoimistolla. Jälki oli aivan hirveää ja pilarit maalattiin kalvojen poiston jälkeen.
 
Kevyttä myllytystä, viimeistelytahnalla ja -laikalla. Yllättävän hyvinkin toimi itselläni.
 
epjbmw sanoi:
Huono kokemus, kun aikoinaan yhden Skoda Fabian B-pilarit kalvotutin eräällä täkäläisellä mainostoimistolla. Jälki oli aivan hirveää ja pilarit maalattiin kalvojen poiston jälkeen.

Teippaus, tai kumimaali? Voin näyttää omien teippailujen lopputuloksen miitissä.. Tosin tämä toisella kerralla onnistu vasta  ;D
 
Muovipinnoille soveltuvaa suoja-ainetta pintaan. Sillä pääset helpoiten.
Ei toki ole pysyvä ratkaisu, mutta muutaman kerran kun vuoden aikana jaksat sutia pesujen ohessa pintaan, niin pysyy siistinä. Kiillotuskoneella en lähtisi noihin koskemaan, kiiltomustat/"pianolakatut" saa hyvin kiillotettua.
 
Mainostoimistojen kavereilla ei (välttämättä) ole kokemusta auton pintojen kalvottamisesta pysyvään tarkoitukseen. Väittäisin jonkin alan ammattilaisen (esim Samiteippi) osaavan tehdä kalvotukset myös mattapintohin.
 
Maito on jo läikkynyt, jatkossa kannattaa antaa rasvanäpeille ohjeet; autossa on myös ovenkahvat .