https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Latauksen merkkivalo palaa (Fabia 6y)

N

nikob

Vieras
Elikä eilen syttyi tuo latauksen merkkivalo palamaan meidän kakkos autossa, kyseessä Fabia Combi vm.05 1,4 16V 144tkm ajettu.
Auto oli vähän yli kaksi viikkoa seissyt ulkona ja eilen ajattelin käydä sen tankkaamassa ja hakeen samalla burgerit. Kotipihasta pääsin jonkun 800m kun valo syttyi ja virrat rupesi katoamaan akusta, ihan en kerennyt kotipihaan saakka autolla kun auto hyytyi tienposkeen. Räsällä lähdin hakemaan heti nopeasti Motonetistä uutta akkua tuohon, se tuli ensimmäisenä vikana mieleen kun tuossa alkuperäinen akku joka alkoi olemaan aika loppu. Uuden akun sain laitettu ja auto tärähti hienosti käyntiin, mutta latauksen merkkivalo palaa yhä. Huomenna pitäisi mittailla akkua kun annan auton käydä että lataako laturi vai onko laturi sökö, hihna näytti ainakin pyörivän että se ei ole katki.
Kuinka paha tuo Fabian laturi on vaihtaa jos sille tarvetta? Ainakin tuohon näyttäisi kohtalaisen hyvin käsiksi pääsevän ja toivottavasti osanumeron näkisi irrottamatta.