https://yliteippaus.fi/

Lamborghini

Onneks se hyyty autonäyttelyssä, ettei kaupan pihassa, ois voinu olla epäilyttäviä katseita jonkun verran enempi. Toki oisin ite selitykseks sanonu, ettei sillä kehtoo liikenteessä ajaa  :D
 
Satuin katselemaan viime keänä kännyllä muutamaa kuvaa tuosta eteläisen naapurikaupungin optiikkoliikkeen lääkärin Aventadorista, niin herttinen...

- siinä on parkkitutkat edessä ja takana (joutavaa painoa)
- siinä on sisäänkääntyvät peilit (joutavaa painoa)

Alan ymmärtämään FeWen ostajia vaikka olen siinä uskossa elänyt ken haluaa arjessa toimivan superauton, ostakoon Porschen, ken haluaa ehkä toimiva superauton, ostakoon Lambon ja joka haluaa seikkailua, ostakoon Fewen.
 
^^ Ettei taitaisi tutkien lisäksi olla kamerakin? Sinällään ymmärrettävät varusteet koska muuten tuon käyttö arjessa olisi aika tuskaa kun taakse ei näe ja peilitkin ovat ymmärrettävästi melko pienet. Leveäkin tuo on kuin mikä joten varmasti pienellä Italialaisella kujalla tarvitsee peilien kääntymistäkin.  ;)
 
Missä makkis sen on bongannu???

Perjantaisin aina tuossa eteläisen naapurikaupungin (Warkauden) Synsamin parkissa ja jos joskus olisi asiaa sikäläiseen sairaalaan (kop kop, onneksi ei ole) niin alvariinsa sen parkkikselta.

Mää voin sopia miitin ainakin tuohon synsamille joku perjantai haluaville bongareille  ;D
 

Tässä on kyllä mun unelma, voi pojat ku pääsis ottamaan tyypit tuosta autosta. Niin kaunis ja tehokas laite :) Sillä, että toi Cupra on tuolla taustalla niin ei oo mitään tekemistä tän kanssa :D
 
Kyllä on hieno. Uudet Lambot muutenkin ovat upeita. Aventador myös älyttömän upea. Videon huracan tosun tyypillinen volkkari "start/stop system fault"  ;D
 
Huracan on jäänyt mulla tähän asti jotenkin täysin paitsioon. Nyt tuli luettua EVOsta hieman tarkemmin autosta. Hienot muodot, paljon samaa kuin Aventadorissa, mutta paljon kompaktimmassa paketissa. EVO hehkutti Huracanin moottoria ja ääniä, mutta Audi on näköjään päästetty käpälöimään ajettavuutta ja ohjausta. Menee siististi, mutta autosta on tehty täysin aliohjaava. Prkl, Gallardossa oli jo samaa ongelmaa, mutta nyt on ilmeisesti ammuttu kunnolla yli. Lisävarusteinen aktiiviohjaus teilattiin täysin ja vakio-ohjauskin tuntuu olevan tunnoton. Ei näin.

Toinen ja varsin yllättävä ongelma on, että penkissä puutuu kaasujalka. Lisävarusteinen jakkarakaan ei ongelmaa paranna, eikä autoon ole saatavilla kunnon istuimia.
 
Faktisten huhujen mukaan Synsamin pihassa nähdään ensi kesänä orgasmin vihreä Huracan. Hieno laite sekin mutta kyllä tuo harmaa Murci on miehekäs näihin audeihin verrattuna.
 
CLiK sanoi:
Toinen ja varsin yllättävä ongelma on, että penkissä puutuu kaasujalka. Lisävarusteinen jakkarakaan ei ongelmaa paranna, eikä autoon ole saatavilla kunnon istuimia.

Tuo oli tosiaan iso yllätys. Se evo:n toimittajahan joutui tekemään huonojen istuimien takia eräällä lenkillä ylimääräisen pysähdyksen, kun ei persaus kestänyt taittaa lyhyehköä reissua yhtäjaksoisesti. Suunnitteluosastolla on joku mokannut pahemman kerran, eihän tuollaista aiheuttavia istuimia löydy nykyisin juuri mistään autosta.
 
Näyttäis olevan kevyt öljynvaihtohuolto menossa... 😜
 

Liitteet

  • AA7E8498-6437-43F4-A83A-A772DD745079.jpeg
    AA7E8498-6437-43F4-A83A-A772DD745079.jpeg
    55,3 KB · Katsottu: 418
-sami- sanoi:
Näyttäis olevan kevyt öljynvaihtohuolto menossa... 😜

Onko tämä nyt sitten iso vai pieni huolto? Noin ninkuin huoltokirjan mukaan? Jos tämä on pieni, niin kuinka pieniksi osiksi auto laitetaan isossa huollossa?

Onko tässäkin autossa dynossa jääny löytymättä muutama kilowatti ja ne kaivetaan esille vaikka väkisin.

Kuvaa tarkemmin kun katsoo, niin aika kova hinta on laitettu huonekaluputkelle...