https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Lämmitettävät takalasit

M

Makkis

Vieras
Avasin aiheen kun lämmitettävät tuulilasit saivat pääosin kehuja. Entäpä takalasit?

Vaimo oli autolla juuri kutomossa ja hänen jäljiltään lähdin käymään tekemään loton ja pyörähtämään Saksassa. Vit...us oli taas kova kun huomasin että takalasin lämmitystä oli käytetty. En ymmärrä mikä siinä on että jos oma järki ei riitä ja vaikka olen koko ajan ympäri vuoden sanonut ettei takalasin lämmitintä saa talviaikaan käyttää koskaan eikä missään tilanteessa, niin ei mene jakeluun.

Pitänee poistaa kaikista autoista joilla liikumme, takalasin lämmittimen sulake kun ei asia muuten etene.

Takalasin lämmitin ei ole vain "jonninjoutava" varuste vaan se on ihan oikeasti ajoa ja auton käyttöä olennaisesti haittaava varuste.

Pystyperät, joita siis meidän perheessä käytössä, keräävät kaiken pöllyävän lumen takalasille. Se lähtee helposti harjalla pois PAITSI jos erehtyy käyttämään takalasin lämmitintä joka sulattaa tuosta tuumatolkulla jäätä joka ei sitten lähde edes kirveellä ja muuraa pyyhkijänkin sellaisen ikijään uumeniin että ei hyvää päivää!

Ainakin farkuissa ja pakuissa takalasin lämmitin pitäisi kieltää EU-direktiivillä ja sedaneissa taasen en ymmärrä sen tarvetta kun ei ne takalasilleen lumia kerää.
 
Huurteen ja jään poistoon erinomainen turvallisuus varuste. Lunta en itsekkään sillä sulattaisi.
 
Oikein käytettynä erinomainen ja tarpeellinen varuste. Järjenkäyttö suotavaa myös takalasinlämmittimen käytössä.
 
Luulin ensin että tuo ketjun avaus oli vitsi, ei tainnut sitten ollakaan  :eek:
 
Itse kun tulen autoon esim. hikisenä hiihtolenkin jälkeen, huurtuvat ikkunat sisäpuolelta alta aikayksikön. Peruuttele siinä sitten parkkiksella kun näkyvyys taaksepäin on pyöreä nolla. Aivan välttämätön turvallisuusvaruste huurteenpoistoon.
 
Takalasinlämmitys on huurteenpoistoon, ei lumen sulatukseen... ;)