https://automasa.fi/tuote-osasto/flaig-rengaspainemittarit/

Kumpi voittaa aiemmin seuraavan kerran F1 osakilpailun kaudella 2017?

Voittaako Kimi vai Valtteri?


  • Äänestäjiä yhteensä
    54

Huikko

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
4.11.2016
Mersu ja Ferrari eivät kakkoskuskeilla voita yhtään kisaa. Nähdään ylivoimainen Verstappenin voittokulku. Kausi on paketissa kun viisi kisaa on jäljellä.
 

jlindstrom

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
1.1.2014
Valtteri voittaa ennen Kimiä. Ja toivottavasti Huikko on pahasti väärässä, olisi todella tylsä kausi tiedossa.. 2-3 tallin tasainen vääntö maistuisi. Siihen kuskit ajamaan pisteitä ja voittoja ristiin, niin kausi olisi lähes täydellinen.


Sent from my iPad using Tapatalk Pro
 

Panda

Klassikkoainesta
Liittynyt
11.1.2017
Voi voittaa kumpi vaan, autojen voimasuhteet ratkaisee. Kumpikin suomalainen pystyy yksittäisessä kisassa voittamaan tallikaverinsa, toivottavasti myös pitkässä juoksussa...
 

ErgonomicMonkey

Sisäänajettu
Liittynyt
25.11.2014
Se olisi hieno kausi jos Mersun, Ferrarin ja Red Bullin kuskeista kuka vain voisi voittaa osakilpailuja. Eli olisi kuuden miehen todellinen kilpailu. Mutta uskon että Mersun johdolla mennään myös tuleva kausi ja Valtteri on suomalaisista seuraava osakilpailuvoittaja. Ja sanotaan nyt että se tulee neljännessä kisassa. Hamilton vie kolme ekaa.
 
T

TeBsu

Vieras
Kauden viides kilpailu, kun Hämiltöni joutuu keskeyttää.. Kimi on sillon 4s..... tämmönen arvailu  ;D ;D ;D
 

Zasa

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Uskon vahvasti kummankin Suomalaisen yltävän osakilpailu voittoon. Pidon lisääntyminen suosii Kimin ajotyyliä ja Valtteri viimekausien ylivoimaisemmassa autossa. Sääntöjen muutoksesta uskon eniten hyötyvän Red Bullin, nähtäväksi jää.
 

Huikko

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
4.11.2016
Minäkin toivon tasaista kautta, mutta pelkään että Red Bullilla on paketti ylivoimainen kun kausi alkaa. Verstappenilla on eväät ajaa Schumachermainen konekausi ja jyrätä voittoihin.
 
M

Makkis

Vieras
Valtteri voittaa jonkun kisan, jos ei muulloin, niin loppukaudesta jolloin hamppi on jo maailmanmestari. Ferrarilla ei vaan kykene voittoihin, vaikka sitä ajaisi ukko-jumala.

Toivon olevani väärässä.
 
I

itarumaa

Vieras
Valtteria veikkaan ja Kimiä toivon :)
 

JiiJii71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Tämä kysely voitaneen katsoa päättyneeksi. Itse veikkasin väärää hevosta.

Onnitteluja Valtterille jokatapauksessa.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Nythän tämä vasta alkaa. Tätä ennen ei Valtterilla ole ollut edes mahdollisuutta voittaa seuraavan kerran, kun ei ole ollut sitä ensimmäistäkään voittoa plakkarissa.