https://automasa.fi/tuote-osasto/flaig-rengaspainemittarit/

Korean Chevrolet poistuu Euroopan markkinoilta

Pekka P

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Ei tämä nyt mikään kovin suuri menetys automaailmalle ole. Eihän Daewoo-Cheverolet päässyt ainakaan Suomessa missään vaiheessa lähellekään muiden korealaisten myyntilukemia. Ja kyllähän se syy nopeasti löytyy, kun katsoo nykyistä ja mennyttä mallitarjontaa.  :eek:

Cruze voisi olla ihan kelpo perusauto, mutta monet muut mallit...  :eek: Trax on mielestäni ehkä pahin nykyisistä. Tosin ko. autotyyppikään ei ole minun juttuni.

Malliston poistomyynti näkyy jo aloitetun esim. Länsiautossa. Toisaalta jatkuvastihan näissä on ollut jotain kampanjaa tai poistomyyntiä päällä. Jälleenmyyntiarvossa ei ole aikaisemminkaan ollut kehumista ja jatko on varmaan helppo arvata. Toisaalta esim. vähän käytetty Cruze-farkku voi olla jollekin perusautoa tarvitsevalle jatkossa hyväkin ostos.
 
A

Arska F

Vieras
Ei kyllä tuu ikävä noita "uudelleenlämmitettyjä" Ooppeleita...
 

tlindstr

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
19.12.2013
Meillä on huhtikuussa uutena ostettu Cruze 1.8 LTZ sedan. Oikein mallikkaasti ja ongelmitta rullattu 26tkm. Harmi kun ei ollut tuolloin vielä farkkua saatavana sillä nyt olisi jo ollut useampana lomareissuna tarpeen isompi takakontti. Saa nähdä aikanaan mikä on jälleenmyyntiarvo.
 
K

Kobbetop

Vieras
Malibu olisi ihan kelpo peli ja puolitosissani sitä harkitsinkin mutta Rantajuopon myyjän asenne oli niin tympeä, että koko juttu jäi siihen.

Näköjään tässä 'poistomyynnissä' hinta on pysynyt samana. Huvittavinta on, että ajamatonta liikkeen pihassa jo olevaa autoa kaupataan esim. hinnalla 26800 ja tekstissä mainitaan, että metalliväri 732e lisätään hintaan  ;D Onkohan maali mahdollista vaihtaa halvempaan...

Malibu ei ainakaan vielä ole missään paniikkimyynnissä, tähän hintaanhan sitä on jo viimeisen vuoden saanut, eikä ole silti mennyt kaupaksi. Mahtaa täyden hinnan maksaneita kyrsiä...Autossa sinänsä ei ole mitään vikaa, perustekniikkaa automaattivaihteilla.
 
V

-V-

Vieras
Missäs ne alennuksessa olevat Camarot luuraa...? ;)
 
V

-V-

Vieras
MMV sanoi:
Taitaa koskea vain Korean Chevyjä.
Näinhän se taitaa olla vaikka uutisoinnissa onkin puhuttu että "General Motors vetää Chevroletin Euroopan markkinoilta vuoden 2015 loppuun mennessä".
 

-TimoS-

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Tuo vuosiluku ja poistuminen olikin nopeampaa, kuten toki voi odottaakin.
 
F

FastNLoud

Vieras
On näköjään käytettyjen Captivoiden (2011->) hinnat tippuneet joulun tienoilta 2-4 tonnia, yhden muistan olleen 32 xxx ja nyt on 28 900, vai ovatko vain liikkeet kyttäilleet toistensa hinnan tiputtelua sitten.
 
O

Oxalainen

Vieras
Mun tuli hommattua vähän käytetty Cruze (-12, 120kW 2.0D AT ja sedan) viime kesän lopulla, tykästyin sen ajo-ominaisuuksiin ja mukavuuskin yllätti. Ajan paljon pitkää matkaa ja on Cruze maantiellä paljonkin mukavampi kuin esim. Avensis (ajoin vähän reilu vuosi sitten sijaisautolla kolme päivää, sattui olemaan T270 Avensis) ja sisätiloiltaan viihtyisämpi ja hiljaisempi kuin samanikäinen Octavia. En ole ihan uusinta Octaviaa vielä ehtinyt testaamaan. Cruze on suomalaista imagoaan parempi auto ja nykymittapuissa kaikkien hätspäkkien, farkkujen ja tila-autojen keskellä sopivan karhea –nuorekkaita sedaneita kun ei ihan kamalasti markkinoilla tässä hintaluokassa ole...

Mietin tässä nyt että kuuluukohan tuleva Colorado –pikkuavolava näihin Korean Seevuihin, vai tarjotaanko sitä jatkossa Euroopassakin muutaman jenkki-Chevyn (olettaisin että joitain isoja avolavoja ja maastureita ainakin) ohessa?