https://yliteippaus.fi/

Kokemuksia Offerilta pesutarjouksista?

juho

Sisäänajettu
Liittynyt
31.5.2016
Offerilla.com välittää autopesuloiden autonpesu tarjouksia. Palveluiden hinta taso kuulostaa houkuttelevalta. Palvelut ovat tyyliin pesu-sisäsiivous-kovavahaus, hintaan 45€. Hinta on halpaa mutta onko foorumilaisilla kuulo tai omakohtaista kojemuksia noista pesula lafkoista?
 
En tiedä mutta hinta kuulostaa epäilyttävän halvalta, eikös tuollaisesta setistä hyvin tehtynä saa pulittaa reilusti yli satkun ellei kaksikin.

Miten tuolla 45€:lla saa yrittäjä hommasta kannattavaa jos ammattimaisesti priimaa tekee?
 
Eskoop sanoi:
Miten tuolla 45€:lla saa yrittäjä hommasta kannattavaa jos ammattimaisesti priimaa tekee?

Samaa itsekin miettinyt. Esimerkiksi Tuusulan Höyrypesupalvelusta tuli mainospostin mukana niin hyvä tarjous, että väkisinkin pisti miettimään, että jos esimerkiksi tämän 99 euron prokkiksen tekee hyvin, niin tuntiliksa jää kyllä häkellyttävän alhaiseksi:

2016-10-28_1128.png
 
Juu, on se vaan ihmeellistä... minusta käsityötä on aika vaikea tässä maassa yrittäjän tehdä alle 50-60€/tunti että jäisi jotain itsellekkin.

Ja jos tuohon 99€ myllytykseen auton vie, niin ei ainakaan parempi tule ja jälkeenpäin pitää vielä se kallis myllytys tehdä jälkeenpäin jos hyvän haluaa.  ;D
 
Tuli mieleen pitäisköhän tuota civicciä ruostesuojata. Offerissa on erinäköisiä tarjouksia.
Tuusulan Höyrypesupalvelu yllättävästi siellä tarjomassa 149e hintaan ruostesuojausta. Hieman mietityttää vaan tuleeko millaista jälkeä tuosta suojauksesta.
Tosin kynnyskoteloita eivät suojaa sisältä..
Alustan pesu olisi varmaan tuossa se paras osuus.
 
^Kyllä kunnolla tehdystä auton ruostesuojauksesta joutuu vähintään 500 euroa maksamaan. Ainakin minä olen maksanut tai sitten vain lienen ollut pöljä...  :-[
 
Kynnyskotelot nostaa hintaa. Samaten yleensä auto viettää pari päivää firmassa, että kaikki on kuivia.
Osassa kuuluu hintaan hiekkapuhallus ruostekohdistakin.
Mazdassa näykyy ruosteenesto tavaraa peräluukun sisäpuolella sekä takalokareissa sisäpuolella.

Eli ei tuo kunnollinen ole missään tapauksessa, mutta onko se tyhjää parempi? Perus massat pystyy pihalla itsekkin aika pitkälle tekemään, mutta alustaa ei saa puhdistettua.
 
Muutama vuosi sitten tuli tehtyä vanhaan Corollaan omatekoinen ruostesuojaus. Olihan siinä jo jonkin verran pohjassa ruostetta. Tein kuivalla kelillä lähimmällä TI-hallilla alustapesun, kuivattelin pari-kolme päivää tallissa ja sitten Motonetin aineilla suojasin pohjan, myös kynnyskotelot sisäpuolelta asianmukaisilla kotelonsuoja-aineilla. Minulla on ikivanha Wagner-merkkinen maaliruisku ja siihen liitettävä noin metrin pituinen ruostesuojausletku. Hyvin oli toimivinaan ja kuvittelin, että tuolla autollahan ajelee vielä vuositolkulla.

No, parisen vuotta kului, niin katsastusmies totesi, että helmakotelot puhki ruostuneet. Ei mennyt niin kuin haaveena alun perin oli. Paaliin piti laittaa, ei kannattanut korjata. Onneksi autosta uuteen vaihdossa sai sen 1500€ - valtion piikkiin.

Kävin sitä autoa aluksi ruostesuojaamossakin näyttämässä, josko sille vielä kannattaisi jotain tehdä. Suojaamon mies vilkaisi ja puisteli päätään. Oikeassa oli, mutta pääsihän tuolla sentään vielä hetken aikaa ajelemaan, joten ei kilometreille pahaa hintaa tullut.

Paras tilanne tietenkin olisi, jos ruostumiselle herkät autot suojauttaisi heti uutena ja teettäisi suojauksen uusintakäsittelyt. Mitkä autot sitten ovat niitä pahimpia ruostumisen suhteen? Siitä varmaan löytyy kokemusperäistä tietoa. Ja onhan noita suojaamoitakin ainakin ollut monen sorttisia. Minäkin menin teettämään erääseen uuteen Fiat Tipooni ruostesuojauksen joka toinen vuosi ja seitsemän vuoden kuluttua oli helma puhki. Oppia ikä kaikki ja pelti ruostuu, jos suolavesi sinne saakka pääsee. 
 
Offeria en ole käyttänyt, mutta kyseistä Tuusulan höyrypesupalvelua kyllä kahden auton myllytyksessä/ vahauksessa tuohon 99 hintaan. Hyvää jälkeä tekee omasta mielestäni, eikä mitään hologrammeja, niinkuin eräässä ns. erikoisliikkeessä kävi kovaan hintaan. Ja tuota pesu/ vahaustakin 30e hintaan käyttänyt useampaan kertaan ja ihan tyytyväinen saa olla. Ehken itsekään nyt mitään kallista premiumia sinne veisi, mutta kyllä peruskinnerin uskaltaa.Vahana käyttivät itsellä muistaakseni tätä. https://www.presco-shop.fi/product-page/best-wax-473ml-ammattilaisten-sinettivaha

Tästä kuvasta nyt ei hirveästi selvää saa, mutta tämä otettu myllyn jälkeen.

 

Liitteet

  • IMG_20180810_154736146_HDR.jpg
    IMG_20180810_154736146_HDR.jpg
    40,4 KB · Katsottu: 99