https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Koeajoraportti: Volvo V40 D2 Powershift Ocean Race

Paha71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
24.12.2013
Viestejä
5 090
No niin... Nyt kun kerrankin on aikaa tällaisia kirjoitella, niin tuumasta toimeen. Alueen sääntöjen mukaisesti erittelen viisi eri autoa, jotka on tullut koeajettua tässä kuukauden sisällä.  :eek:  :)

Projekti: löytää naisystävälle seuraava työsuhdeauto. Olen lupautunut olemaan mukana "teknisenä asiantuntijana"  :eek:  :), kun daamilla on tällä hetkellä vielä noin puolisen vuotta aikaa, ennen kuin uusi peli on oltava alla. Polttoaineella ei ole väliä hänelle, mutta vaihteisto pitää olla automaattinen.

Disclaimer: kaikki kirjoittamani on tyystin omiin empiirisiin havaintoihini - ja naisystäväni havaintoihin - perustuvaa mielipidetekstiä. Joku toinen voi olla samasta autosta ihan eri mieltä.  :)  Mukana myös havaintoja liikkeen asiakaslähtöisestä toiminnasta, tai sen puutteesta. Pahoittelen etukäteen mahdollisia asiavirheitä ja/tai -puutteita. Kommentit ovat erittäin tiivistettyjä, plussat ( + ) ja miinukset ( - ) eriteltyinä.

Pääsääntöisesti koeajot on suoritettu 50/50, eli kumpikin meistä on ajanut autoa.

Ensimmäisenä otsikon mukainen auto.

Autoliike: Bilia Kaivoksela

Koeajoreitti: Kaivoksela - Martinlaakso - Hämeenlinnanväylä - Kaivoksela

Havainnot: nätti kuin mikä! Sen takia tämä ensimmäisenä päätyikin koeajoon ( HUOM! edelleen naisnäkökulma kyseessä  :) ) Ajetussa yksilössä hieno nahkaverhoilu, täysin digitaalinen mittaristo ym.

+ ensimmäinen kontakti myyjään alle puolessa minuutissa näyttelytilan esittelyautoa kierrellessä
+ muotoilu
+ äänettömyys
+ sisustus; istuimet erinomaiset
+ Start/Stop -järjestelmän toiminta
+ tämä moottori ja vaihteisto riittää kaupunkiajoon

- PowerShift-vaihteiston toiminta; ajoittain tuli vanha DSG mieleen  :eek: ; vaihtamisviive
- näkyvyys taakse
- mittaristo; ennen omistajatasolla tapahtuvaa opettelua

Vahvoilla ennen lopullista päätöstä.