https://yliteippaus.fi/

Koeajoraportti: Audi A3 Sportback 1.4 TFSI CNG g-tron S-tronic

Paha71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
24.12.2013
Disclaimer: kaikki kirjoittamani on tyystin omiin empiirisiin havaintoihini - ja naisystäväni havaintoihin - perustuvaa mielipidetekstiä. Joku toinen voi olla samasta autosta ihan eri mieltä.  :)  Mukana myös havaintoja liikkeen asiakaslähtöisestä toiminnasta, tai sen puutteesta. Pahoittelen etukäteen mahdollisia asiavirheitä ja/tai -puutteita. Kommentit ovat erittäin tiivistettyjä, plussat ( + ) ja miinukset ( - ) eriteltyinä.

Autoliike: Audi Center Airport

Koeajoreitti: Airport Center - Hyrylä - Kerava - Airport Center

Havainnot: kaunis auto, varsinkin koeajoyksilön valkoinen väri miellytti; vaikka valinnassa väri olisikin jokin punainen.  :eek:  :)  Koeajoyksilön polttoainekombinaatio oli mielenkiintoinen; eipä ollut moista tullut kokeiltua.  :)

+ liikkeen nopea alttius antaa eri auto koeajoon ensimmäisen koeajon päätyttyä; "naamat" oli muistissa potentiaalisina asiakkaina?  :eek:  :)
+ tekniikan mielenkiintoisuus
+ Audi Drive Select tjsp.; koettu käytännössä ja toimii  :)
+ ajettavuus
+ S-tronic

- nappulaviidakko kojelaudassa
- jotenkin pliisu ja mitäänsanomaton sisältä  :eek:
- ei herättänyt omistamisen halua; "tällaisia ne kaikki on nykyään"

 
- nappulaviidakko kojelaudassa

Mukava että sait ajoon ja sait kokea jotain uutta, olen aika samoilla linjoilla noin muuten (en ole ajanut kyseistä, mutta omistan yhden A3 sb) Mutta nappulaviidakko?? Nyt en ymmärrä, kolmosessa on todella vähän nappuloita verrattuna melkein mihin vaan autoon??? Miten sitten opelit ym. joissa on varmaan 10 kertaa enemmän niitä nappuloita.
 
Kiitos kommentista!  :) Luitko myös "disclaimer"-tekstini postaukseni alussa..?  :eek:  A1:n jälkeen hyppäsimme tähän A3:een, ja loput on luettavissa raportistani. Pohjustus tälle proggikselle löytyy tuolta V40-rapsasta; ehkä sitten tajuat mistä on kysymys.  ;)

 
En löytänyt sellaista rapparia? Löysinkin, luenpas sen ekaksi. Luin sen läpi, ja mitä muistan itse volvoista niin omasta mielestäni taas A3:sen kojelauta ei ole mikään nappulaviidakko. No, tämä on mielipiteitä ja luin kyllä sinun aloitustekstiä, ihmettelin vaan....

 
Ehdit ensin.  :eek:  Olin jo vastaamassa; mutta joo..siis daamille pitäisi löytää passeli kikkare alle, ja hänen pillinsä mukaan tässä tanssitaan.  :)  Postaukseni ovat muistikuvia ensikommenteista jne. koeajotilanteessa.