https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Kia Picanto (2017-)

Cuore Sportivo

Vakiokalustoa
Liittynyt
2.12.2016
Viestejä
807
Katoin aluksi että kuvia siittä vanhasta mutta olikin uusia.. näyttää äkkiä katsottuna kevyeltä faceliftilta ennenkuin alkaa tarkemmin vertailemaan. En ole hirveesti tutustunut näihin. Ihan näppärän näköinen siitä huolimatta.
 

Karvis

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
31 023
Ei tosiaan paljoa eroa vanhasta, systeri oli juuri ostanut uuden Picanton ja pikavilkaisulla näytti ihan samanlaiselta :p
 

Antero

Vakiokalustoa
Liittynyt
1.1.2014
Viestejä
821
Tilathan tuossa uudessa on paljon paremmat kuin edellisessä mallissa. Tavaratilakin taisi olla 250l, mikä kyllä tuon kokoiseen autoon on erinomainen lukema. Sisustakin näyttää ottaneen pari harppausta ylöspäin.
 

TuplaVW

Vakiokalustoa
Liittynyt
20.1.2015
Viestejä
592
Tässä ketjussa ei varsinaista viestien tulvaa.
Tuli käytyä Picantoa ajamassa, ja yllätyttyä positiivisesti : yllättävän vakaa ja jämäkän tuntuinen pikkuauto, antoi hyvin tasapainoisen kuvan koeajolenkillä liukkaalla kelillä. Alla tosin oli kitkarenkaat joten nastojen rapinat loistivat poissaolollaan.
Kokonaisuus oli tarjolla vielä hyvillä varusteilla (maassa oleva auto) joten varmaan helmikuussa pääsee lähemmin kokeilemaan, miltä tuntuu omistaja-asteella eri tilanteissa ja olosuhteissa.