https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

KIA Cee'd 2006-2012 kokemuksia?

M

Mkin

Vieras
Aloitetaampas oma topicci myös näille vanhemmille Cee'd:lle. Löytyykö käyttökokemuksia? Etenkin alkupään -07-10 farmarimalli bensamoottorilla kiinnostaa itseäni. Äsken kävin -08 mallissa istumassa ja ihmettelemässä.

Vaikutti mielikuvaan nähden todella tilavalta autolta, eikä auto vaikuttanut sisältä/päältä muutenkaan ollenkaan pöllömmältä. EX varustellussa mallissa oli automaatti-ilmastointi, keskikonsolissa virtapistoke sytyttimen lisäksi, Aux in/USB liittimet radiolle jne ihan fiksuja varusteita.

Kyseinen malli herätti oman mielenkiinnon kakkosauton päivitysprosessissa.  :)
 

Pepeto

Klassikkoainesta
Liittynyt
23.12.2013
Meillä on ollut kaksi cee'diä. Jälkimmäinen oli juuri -08 vuosimallin 1,6 EX automaatti, tosin viistoperänä. Oli meillä 3 vuotta ja 10 kuukautta ja olisi ollut pidempäänkin, mutta meni lunastukseen liikenneonnettomuudessa 19.2.2012 lumimyrskyssä. Palveli 80 000 km erittäin luotettavasti. Ainoa vika tuona aikana oli lisävarusteena tilatun automaatti-ilmastoinnin läppien säätömoottori, joka piti vaihtaa kahdesti, kun ensimmäinen varaosa oli viallinen.

Voin suositella.