https://yliteippaus.fi/

Kattoikkunat, -luukut yms

Cuore Sportivo

Vakiokalustoa
Liittynyt
2.12.2016
Juttua kattoluukuista vapaasti.

Mikä ratkaisuksi kun kattoluukku suhisee? Väliaikaisena ratkasuna laitettu eräänlaista kuminauhaa väliin, eli sen kanssa ei suhise mutta nyt ei voi myös avata luukkua. Kesäksi haluaisi luukun avattavaksi mutta myös kinni ollessaan suhinattomaksi.

Luukku on malliltaan sellainen että menee katon sisään ja myös aukeaa ylöspäin raolleen toiseen suuntaan. Luukun kiinni ollessaan on 1mm (?) rako, eli ei ihmekkään että suhisee.

Muistan lukeneeni että on luukkuja jotka on tarkoitettu täysin tiiviiksi, ja sitten on luukkuja jotka päästää vaikka vettä läpi mutta silloin on vedenpoisto aukot luukun alla, tässä sellaiset on mutta kyllä tuon ymmärtääkseni silti suhinaton kuuluis olevan?

Mitään ideoita?
 
D

dingdongpingpong

Vieras
Muistaakseni webasto tekee juurikin alkuperäiset kattoluukut, taisi omassa mersussakin olla juuri webaston tekemä.

Suhinat lähtee uusilla tiivisteillä helpoiten.
 

Cuore Sportivo

Vakiokalustoa
Liittynyt
2.12.2016
Aivan. Onko näihin jotai omia tiivisteitänsä vai onko ihan yleisiä? Auto nyt parkkipaikalla tallissa 150m päässä joten täytyy kattoa huomenna tarkemmin minkälainen tiiviste siellä nyt on.
 

Cuore Sportivo

Vakiokalustoa
Liittynyt
2.12.2016
^ Ok, joo. Noista löysinkin pari potentiaalista linkkiä ja firmaa, kiitoksia. Maanantaina toivottavasti tietää enemmän että onko yksinkertainen homma vaiko mahdoton työmaa  :rolleyes:
 
D

dingdongpingpong

Vieras
Loppupelissä aika helppoja purkaa ja vaihtaa ne tiivisteet.
Kannattaa kuitenkin toodella rauhallisesti tutkia hajotuskuvan kanssa. Niissä on jonkin verran pieniä muoviklipsuja jotka saa hajalle helposti vääntämällä väärästä kohtaa.

Ja kannattaa myös kysyä avaimetkäteen joistakin firmoista, voi olla yllättävän halpaa siihen verrattuna että itse vahingossa rikkoo jotain.