https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Juoksuhaaste 2: Matka maailman ympäri

Kale

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
9.12.2014
Juoksuhaaste 1: Hanko - Nuorgam - Hanko suoritettuna "alkulämmittelynä" niin mielestäni voitaisiin ottaa päämatka työn alle eli kävelyhaastetta mukaillen päiväntasaajaa pitkin maapallon ympäri (40075 km).

Matkanahan tuo on kenties liian pitkä mutta koitetaan saada ainakin kävelijät kiinni. Pääasiallinen tehtävähän tällä ketjulla on motivoida Stadiumilaisia yleensäkin lähtemään lenkille ja kenties venyttämään lenkkiä ainakin seuraavaan tasalukuun.

Lisämotivaationa koitan jaksaa laittaa tilastoja jokaisen 1000km välein.

Pam! Saa juosta ja raportoida kilometrejä tästä päivästä eteenpäin.

Saldo 0km.
 
Toivottavasti saatte innostuneita mukaan. Itse ainakin lopetin kävelyjen kirjoittamisen, kun siellä oli pari hassua kirjoittajaa ja matka ilman välietappeja maalissa vuonna 20xx. Tuo tonnin välein kirjaaminen voi tosin toimia kannustimena.
 
0 + 2km = 2km

Kiva olla eka. Itse asiassa tuli juostua Cooperin testi töissä juuri ja tulos oli 2250m. Jatketaan juoksua, kun se sujui noinkin hyvin.
 
2 + 5km = 7km
Olihan hikistä puuhaa kun kosteusprosentti varmaan 100 ja tyhmänä laitoin pitkät housut ja paidan vaikka lämpöä oli lähes 16 astetta.

Voi tosiaan olla että haasteen matkatavoite on liian pitkä. Vai johtuuko vaan jostain ihan muusta, että kävely-, punnerrus- ja vatsalihashaasteketjuissa varsin pienehkö määrä käyttäjiä raportoi suorituksia. Ilmeisesti Suomen talousasioiden vatvominen on kiinnostavampaa kun ketju paisuu kuin pullataikina.
 
Osallistutaanpa tähänkin, eilinen vastatuuleen juostu pojan hakureissu koiran kanssa.

252 + 6 = 258 km