https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

jokapaikka.fi

JiiJii71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Sattui silmään tälläinen nettiosoite. Kukahan nuo on kerännyt ja pisteyttänyt?

Rohkeana poikana pistän vielä meidän talon arvostelunkin tähän, nykyasussaan tosin tontti ja talo on hiukan erilaisessa uskossa kuin juuri muutettuamme 2011.

https://www.jokapaikka.fi/talo/Sadekuja+2+55100+Imatra?id=193043

E:tuo kuva taitaakin olla jo vuodelta 2009, toki silloinkin jo asuimme siellä.... vuosiluvut hiukan heittää...
 
T

Trollsten

Vieras
Katselin vähän nykyistä ja entisiä osoitteita. Ei osu ihan oikeaan taloon osoitteet kaikinpaikoin.
 

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Onpas mielenkiintoinen sivusto. Erityisesti kiinnostaa, kuka tuon kustantaa ja millä perusteella? Pisteet omasta paritalosta ovat ihan kelvolliset 83/100. Joitain epätarkkuuksia tiedoissa on, mutta julkiseen aineistoon nuo taitavat kuitenkin perustua.
 

JiiJii71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Heh, kaksi taloa peremmällä alueen pisteet olivat kaksi paremmat kuin meillä.... suurestihan tuo sijainti siinä ehtii muuttua!

Tuon sivuston ylläpito täytyy liittyä asuntokauppaan jotenkin, esim äitimuorin osoitteen tuonne laittaessa se ei tuntenut osoitetta. Ovat asuneet samassa paikassa -90-luvulta lähtien.
 

Markku

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Ei oikein lisää uskottavutta, että paikkakunnan nimi on väärin..  :eek:

https://www.jokapaikka.fi/talo/Myll%C3%A4rintie+2+71470+Lepp%C3%A4virta?id=525659

Kunta on kyllä Leppävirta, mutta kylä on Oravikoski. Meistä ei ole kuvaa. Tien toisella olevan naapurin talosta on 'kuva'. jossa näkyy lähinnä tienvarteen istutetut pajut ja postilaatikot...  ???
Koko kylä näyttää saaneen  liki samat pisteet. Mistä lie naapuri saanut kolme pistettä enemmän?
 

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Markku sanoi:
Meistä ei ole kuvaa. Tien toisella olevan naapurin talosta on 'kuva'. jossa näkyy lähinnä tienvarteen istutetut pajut ja postilaatikot...  ???

Kuvathan ovat Google Streetin kuvia, eikä niitä ole pääsääntöisesti kuin kaupungeista ja muista suurimmista taajamista sekä muutamista pääväylistä.
 

Markku

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Quality sanoi:
Kuvathan ovat Google Streetin kuvia, eikä niitä ole pääsääntöisesti kuin kaupungeista ja muista suurimmista taajamista sekä muutamista pääväylistä.
Joo. Meistäkin on kuva siellä Googlessa. Ja jos naapurin kuvasta selailee niin saa meidänkin talon näkyviin. Ei vaan sivuston tekijä ole sitä tullut tehneeksi, laittanut vain karttakuvan.
Ei sillä, että olisin sitä kovasti kaipailemssa, mutta olisihan tuon voinut tehdä kunnollakin kun kerran aloitti.
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Hehheh. Meidän talosta kuvana naapuritontin teollisuushalli- kaks taloo meistä sivussa.  Talon tiedoissa valmistumisvuosi oikein,  mutta kerrokset jo menee pieleen. Aivan turha sivusto.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Todellakin aivan turha sivusto. Meidän osoitteesta tuo ei kyllä tiedä mitään muuta oikein kuin vuosikymmenen jolla talo on rakennettu. Kaikki muu on yleistä tilastohömppää kyseiseltä vuosikymmeneltä. Myös Google Maps tietää missä tämä osoite on.

"Paikallisten mielestä, kyseessä on yksi kaupungin parhaista asuinalueista, jota voi suositella kaikille. Lähialueen rakennustiheys on Suomen matalimpia, tästä osoitteesta laskettuna yhden neliökilometrin sisältä löytyy vain noin kymmenen muuta rakennusta."

Eikä tämä ole mikään kaupunki.
 
M

Makkis

Vieras
Kohde sijaitsee kaupunginosassa nimeltä Timola. Asukkaat luonnehtivat paikkaa rauhalliseksi ja turvalliseksi pientalo-alueeksi. Lyhyt matka lähimmälle järvialueelle koetaan myös plussaksi.

Lähialueen rakennustiheys on matallimmasta päästä koko Suomea, tästä talosta laskettuna yhden neliökilometrin sisältä löytyy vain noin kymmenen muuta rakennusta.

Meillä on sentään suomen matalimpia rakennustiheyksiä... no, ei ole kaupunki, joten voineeko tämä olla kaupunginosa? Meidän torppaa tosin ei tunnistanut, naapurin torpan kylläkin joka on myynnissä, mutta ei kuvaa. Googlen Streetview päättyy tuohon meidän yksityistien risteykseen eli ei likikään naapurin tai meidän torppaa.