• Tervetuloa! Uusi foorumi aiheuttaa varmasti paljon tutkimista ja ihmettelyä. Olethan ystävällinen ja tutustut tähän luetteloon:
  • Uudet ja lukemattomat viestit -toiminto ei toimi uudessa foorumissa aluksi oikein, vaan se näyttää lukemattomina kaikki 30 vuorokautta uudemmat viestit. Voit aluksi merkitä kaikki ketjut luetuiksi seuraavalla tavalla. Valitse yläreunan valikosta "Merkitse alueet luetuiksi" ja "Merkitse kaikki luetuiksi" (täppä päällä). Tästä eteenpäin Uudet ja lukemattomat viestit -toiminto toimii oikein.
  • Käyttäjän profiilikuva todennäköisesti näyttää täällä uudella foorumilla jollain tavalla väärältä. Kannattaa siis seuraavaksi tarkistaa ja tarvittaessa vaihtaa oma profiilikuva. On suositeltavaa käyttää kuvaa, joka on vähintään 400x400 pikseliä.
  • Omasta profiilista kannattaa käydä katsomassa ja asettamassa tietosuoja- ja ilmoitusasetukset haluamaksesi.
  • Uudella foorumilla on käytössä kolme erilaista ulkoasua. Voit valita mieleisesä ulkoasun käyttöön joko sivun vasemmasta alareunasta tai oman profiilin asetuksista.
  • Kaiken ollessa kunnossa voit halutessasi päivittää käyttöösi vahvan salasanan ja ottaa kirjautumiseen kaksivaiheisen vahvistuksen (MFA) käyttöön.
  • Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin tästä linkistä
https://yliteippaus.fi/

Jimnyn myynti Euroopassa loppuu

Benkku

Sisäänajettu
Liittynyt
31.5.2017
Viestejä
252
4x4 Maailma lehden (joka on yleensä erittäin hyvin perillä asioista) mukaan Jimnyn maahantuonti loppuu Eurooppaan uusien emissiorajojen takia. Eli laivatut autot toimitetaan tilaajille. Uusia ei tule. Tehdas tutkiin mahdollisuutta jatkaa tuontia ns. pakuna eli takapenkit pois ratkaisulla. Suzuki ei ainoa, muistini mukaan Mersu rajoittaa AMG -mallien tuotantoa ja Mazda lopetti MX-5 myynnin. Kaikki uusien emissiorajojen takia.
 

Urlaub

Grand Legend
Liittynyt
6.1.2014
Viestejä
13 862
Sääli! Vaikka tuskin sellaista olisi tullut ostettua. Voisi veikata näiden harvojen uusikoristen pitävän hintansa erittäin hyvin, kun jo vanha malli oli käytettynä erittäin haluttu.

Toyota lopetti Land Cruiser V8:n myynnin EU:ssa samasta syystä, mutta sillä mallilla toki ikääkin oli jo reilut 10 vuotta eli seuraaja tullee pian. Josko tulisi sähköavusteisena.
 

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
15 106
Tämä on kyllä harmi juttu. On nämä päästösäännöt kyllä sellaisia, ettei välillä mitään tolkkua. Kuitenkaan tuo ei ole sieltä pahimmasta päästä saastuttajia.Tässä kokonaisuudessa vaan painaa toiset seikat.
 

Urlaub

Grand Legend
Liittynyt
6.1.2014
Viestejä
13 862
Suzukin kaltaiset valmistajat ovat aivan varmasti pahassa pulassa, kun koko mallistosta puuttuu vähäpäästöiset vaihtoehdot. CO2-raja menee yli 95 gramman niin että paukkuu.

Samassa jamassa ovat myös ainakin Mazda ja Subaru.

Uskon, että Jimny ja MX-5 tekevät vielä paluun kun merkit saavat patteriversioita mallistoihinsa. Sen jälkeen on CO2:ssa taas pelivaraa.