https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Jalkapallon MM 2022 Qatar

Wasted sanoi:
Aika harvinainen kämmi veskarilta. Olihan jännä 2 puoliaika.
Joo ghanalainen siinä vähän liukastui, muuten olis ollut varma maali. Kevyesti tuomittu rankkari Ronaldolle.
Muutenkin pitäis enemmän laukoa pallo boksiin ja siellä olla valmiina 2-3 omaa miestä.
Boksissa mahdollisuus laukoa tai sitten hankkia rankkari.
Nyt pallotellaan pitkään boksin lähellä ja usein pallo sitten menetetään ennen laukaisua.
Boksissa on aina mahdollisuus saada rankkari, kuten Saksa sai, teki maalin ja toisen jakson aloittivat
lönkytellen ja arvelivat kai, että kyllä tämä tästä, no häviö tuli.

 
Onhan toi kilpailu ihan täyssi farssi. Kiitos Fifa.

Maailman parhaat my ass, ehkä osa joo, mutta ihan varmasti maailman korruptoituneimmat kekkerit kaiken kaikkiaan.

Katson matseja koska pelit kiinnostaa, mutta samalla tulee pala kurkkuun vähän väliä.
 
Kerrankin olen Iranin puolella. Kapteenilla tähän mennessä kisojen isoimmat kulkuset, kun uskalsi haastattelussa puoltaa protesteja maassaan. Sellainen Ari Lahden vastakohta.
 
Korea - Ghana oli tiukkaa vääntöä loppuun asti ja nättejä maaleja, 2-3 päättyi. Mitähän hormooni kasvatettuja nuo korealaisetkin ovat, kun pituutta niillä riittää ja melkoisia ikiliikkuja.
 
Ja nyt brassit jauhaa Sveitsin kanssa. Tanskan ja Belgian jatko tiukasa.
 
YLE:
Ranskalaisen urheilumedia RMC Sportin tietojen mukaan Ranskan jalkapalloliitto FFF aikoo tehdä kansainväliselle jalkapalloliitto FIFA:lle valituksen keskiviikkona Tunisiaa vastaan pelatun ottelun hylätystä maalista. Sääntöjen mukaan liitolla on 24 tuntia aikaa ottelun päättymisestä jättää valitus.

Tunisia johti ottelua 1–0, kun ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann sivalsi pelivälineen maaliin lisäajan 8. minuutilla.
Maali hyväksyttiin aluksi, mutta hylättiin kuitenkin VAR-tuomiolla paitsiona sen jälkeen, kun peli oli jo aloitettu uudelleen.

Tuo meni jotenkin niin, että Griezmann oli paitsiossa, kun maalille tuli keskitys, Griezmann ei koskenut palloon
ja ajautui sitten pois paitsiosta, pari puolustajaa koski palloon ja Griezmann sai pallon sitten lähelleen ja laukaisi maalin.
En ymmärtänyt paitsiota.
Linjamieskään ei liputtanut. Ihmetyttää, että kuinka kauan tuo paitsiossa olo on voimassa vai katsottiinko härinneet puolustajia,
kun oli paitsio tilanteessa. Nyt Ranska valittaa, niin kai tuohonkin selvyys saadaan.
 
Vaikea tulkita tätä sääntöä. Vaikuttiko muka peliin ennen puolustajien purkupalloa???
 
Vaikea tulkita tätä sääntöä. Vaikuttiko muka peliin ennen puolustajien purkupalloa???
Kun Ranska valitti, niin VAR tuomarit joutuvat perustelemaan ratkaisun. Eivät ne varmaan päätöstään muuta, mutta kertovat perustelut.
 
No tämä ei toteutunut sitten. Eilinen oli aika huikeat ottelut E-lohkon osalta. Espanja näytti olevan jyräämässä Japanin, vaan niin Japani tuli ryminällä toisen jakson alkuun ja teki tarvittavat maalit ja puolusti lopun. Vaan jännittää sai loppuun asti, miten tuossa käy ja pääseekö Saksa vielä jatkoon, ei päässyt. Aika onnetonta oli kyllä Espanjan yrityksetkin lopulta. Tasaisuutta on, joten jatkopelit voivat olla tiukkoja, kuten yleensä ovatkin.

Ylen juttu tuosta: https://yle.fi/a/74-20006988
 
Viimeksi muokattu:
Ulkona Belgia, Saksa ja Tanska. Kaikki rankingissa korkella. Aika isoja ruumiita on tullut monta. Vaikuttaako ajankohta. Belgialla oli saumansa Kroatiaa vastaa ja järjenvastaisesti niistä ei tullut yhtään maalia. Tanska oli umpisurkea. Saksa hoti omansa, mutta Japanin tehokkuus riitti sille. Espanja oli yllättävän tehoton ja vaisu. Toisaalta se saa nyt vastaansa Marokon eikä Kroatiaa....
 
Espanjalle kävi tämä paremmin kuin hyvin. Neljännesvälierissä vastaan Marokko ja puolivälierissä välttää Brasilian. Kummasti silloin kun Costa Rica meni johtoon omassa pelissään, Espanjan peli rupesi rullaamaan ihan eri tavalla. Sanoisin, että vähintäänkin puolitahallinen tappio. Saksa olisi voinut kostaa häviämällä tahallaan Costa Ricalle, olisivat molemmat tippuneet jatkosta.

On kyllä murheelliset kisat Euroopan kannalta tähän mennessä. Neljä vuotta sitten Eurooppa jyräsi, mutta nyt taitaa pelien ajankohta vaikuttaa liikaa.
 
Tänään Eurooppalaisia ei varmaan putoa määräänsä enempää. Sveitsi tai Serbia.
 
Jotain tosi outoa on Tuomas Virkkusen puhetavassa. Ei hän ainakaan muutama vuosi sitten tuolta kuulostanut. Omituinen muutos joka voi tietysti johtua vaikka jostain sairaudesta tms. Mutta en kyllä äänestä tunnistanut näissä kisoissa enkä millään ollut uskoa kun luin nimen.
 
Jotain tosi outoa on Tuomas Virkkusen puhetavassa. Ei hän ainakaan muutama vuosi sitten tuolta kuulostanut. Omituinen muutos joka voi tietysti johtua vaikka jostain sairaudesta tms. Mutta en kyllä äänestä tunnistanut näissä kisoissa enkä millään ollut uskoa kun luin nimen.
Kuulostaa kuin oksentaisi sanoja koko ajan omituisesti venyttäen. Joku voisi luulla selostajan olevan kännissä...
 
Viimeksi muokattu: