https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

IOS9 joko latasit? Kokemuksia tästä.

IOS9

 • En ole ladannut.

  Ääniä: 3 10,3%
 • Lataan aina heti uuden kun saatavilla.

  Ääniä: 25 86,2%
 • Odotan muiden käyttökokemuksia.

  Ääniä: 3 10,3%
 • En lataa.

  Ääniä: 2 6,9%

 • Äänestäjiä yhteensä
  29

GTA1

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
15.1.2014
Eilen latasin IOS9;sin kolmeen pädiin ja kahteen puhelimeen.
Ainakin ensivaikutelma positiivinen ja edes vanha ipad2 ei mennyt ainakaan huonompaan suuntaan vaikka vähän kangistumisen merkkejä siinä on jo olemassa (kirjoitukset tulee välillä jälkijunassa).
Tämän air version se tuntui piristävän ja parantavan. Ainakin näyttö seuraa nyt(vielä) asentoa jossa pädiä pidetään. Tätä ennen se oli jumissa vaatien aina buutin toimiakseen taas vähän aikaa?
Puhelimen valikkoon ilmestyi CarPlay mutta koska sille on tarvetta niin se onkin sitten toinen juttu.
4G verkon puolelle mentäessä operaattorin eteen ilmestyy nyt FI kirjaimet jotka siis häipyy muiden tekniikoiden puolelle mentäessä.
 
Ladattu ja asennettu. Valitettavsti jumittaa välillä ja näppäimistön painelut tulee pahimillaan 10sek. Jäljessä.
 
iphone kutoseen latasin jo. En huomannut vielä muuta kuin että tuo avoinna olevien sovellusten sammuttaminen on vähän eri näköinen. Toivottavasti korjaa tuon satunnaisesti ediintyvän verkon häviämisen myös.
Ipad2:een en vielä ladannut.
 
Omenalaitteita en omista, mutta parilla tuttavalla on hävinnyt osa yhteystiedoista tämän päivityksen myötä.  Vastaavaa ongelmaa on ilmeisesti ollut enemmänkin liikkeellä, mutta ei kaikissa laitteissa? ???
 
iPad Miniin latasin ja hyvin toimii, sen sijaan iphone 4S:ään latasin myös, mutta perseelleen meni. Sovellukset pitää avata kahteen kertaan, koska ensimmäisellä kerralla näyttö vain pimenee. Osansa voi tehdä tuo kivikautinen puhelin, mutta eiköhän sieltä kohta korvaava päivitys ilmesty ladattavakaksi. Oikeastaan pitäisikin ladata uusi päivitys vasta kun korjattu versio on ilmestynyt.
 
Sovelluksien "alapilvet" muuttui sen verran että nyt sinne menee neljä rinnakkain. Ja kuten aiemmin mainittu sovelluksista toiseen siirtyminen on visuaalisesti erilainen.
 
Latasin iPad kolmoseen ja kahteen iPhone kutoseen. Muuten toimivat hyvin, mutta työpuhelin noista kutosista on vetänyt pari kertaa semmoisen jumin, ettei pääse mihinkään sovelluksiin. Kosketusnäyttö ei reagoi ollenkaan ennen kuin tekee nappibuutin, eli virta ja kotinäppäin 10 sekuntia pohjassa.

Muutama päivityksessä kuollut yksilö on tullut vastaan.
 
Klirjoittaminen tällä air2:lla on mennyt vaikeammaksi.
Mutta ladattu on kahteen hupelimeen ja tähän padiin.
Katellaan, josko tottuisi.
Klirjoittamisen vaiutuminen korjausten osalta, kun se kursorin siirto mene yhtä näppärästi, kuin eneen vanhaan hyvään aikaan...  :D
 
GTA1 sanoi:
Sovelluksien "alapilvet" muuttui sen verran että nyt sinne menee neljä rinnakkain...
Mitäs tämä tarkoittaa? Mitkä "alapilvet"? Neljä rinnakkain? Mitä ja minne?

Mistä tuo aiemmin mainittu carplay löytyy ja mikä se on. En yhtäkkiä löytänyt valikoista.
 
Eilen latasin iPhone 6:en ja tähän iPad Air:iin, en tiedä muuttuiko mitään, mutta ainakin vei 0,6 Gt vähemmän muistitilaa kuin edellinen versio.

Jos minun kirjoitukset nyt alkavat muuttua entistä levottomammiksi, niin syytän siitä tätä IOS9:ä.  :)
 
Klikkasin etten lataa. mutta voisiko tuo oikeasti olla aiempia versioita kevyempi? Meidän vanha iPad 2 on jo tuolla vanhalla iOS:lla ihan kyykyssä.
 
Päivitin heti kun tuli saataville, sekä iPhone 6:seen, että iPad Airiin. Toimii kun entinen junan vessa, ei ainakaan ole vanhaa 8.4:sta hitaampia. Kirjasintyyli on muuttunut luettavammaksi, tosin siellä täällä näkyy epäjohdonmukaisuuksia ja tyyli vaihtelee. Muutamia uusia ja varsin näppäriä ominaisuuksia tässä on, mutta kyllä Steve pyörisi haudassaan jos tämän näkisi. On tässä muutamia sellaisia paikkoa jäänyt pikselinviilaajilta huomaamatta, että Steve olisi saattanut sanoa painavan sanan.
 
-P- sanoi:
Mitäs tämä tarkoittaa? Mitkä "alapilvet"? Neljä rinnakkain? Mitä ja minne?
Tämä siis vai pädissä.iphonessa edelleen vain 3.
Kun dräkkäät samaan lootaan vaikka samantyylisiä sovelluksia niin kuin minulla on tapana.
Jahas... Esimerkkiä en nyt pystynyt laittaa kun .jpeg kuvat ei sallittu ja tämä uusi ios tekee niitä? Näin ainakin herjaa ??? Eka mato :D
 
^juuri niin... Näköjään screen shotit on .jpeg muodossa ja AS foorumi niitä ei hyväksy... Ennen ei ollut näin?
 
Nimeä .jpg eikä .jpeg, niin pitäisi toimia. Ei tietty haittais, jos joku vaikka korjais tuollaisen pikku lapsuksen foorumisoftasta.
 
GTA1 sanoi:
Tämä siis vai pädissä.iphonessa edelleen vain 3.
Kun dräkkäät samaan lootaan vaikka samantyylisiä sovelluksia niin kuin minulla on tapana.
Jahas... Esimerkkiä en nyt pystynyt laittaa kun .jpeg kuvat ei sallittu ja tämä uusi ios tekee niitä? Näin ainakin herjaa ??? Eka mato :D
Juu ok. Ymmärsin. Epäilinkin että tuota tarkoitit mutta ihmettelin kun mulla oli edelleen vaan 3. Mutta sekin selvis nyt kun vasta iphonen päivitin.
 
^ pystyykö pädissä muuttaa jossain muka? Vai tarviiko se ensiksi lähettää söpolla ja muuttaa sitä kautta?

Jo en saanut minäkään...
 
Joo ei pysty muuttamaan, eikä niitä ole saanut iOSista ikinää upattua tänne liitteenä, kun valittaa tuosta .jpegistä.
 
Näyttää toimivan niinku pitää. Päivitetty 6+, 5 iluurit ja ipad 3:n. Ipadin kanssa meinas mennä hermo kun asennuksessa juntturaa. Kunnes tajusin just että levytila oli ihan tapissa.
 
Screenshotti iphone6:sta. Miksei muka toimi?

Edit: tämä siis Tapatalkilla
 

Liitteet

 • ImageUploadedByTapatalk1442856056.863239.jpg
  ImageUploadedByTapatalk1442856056.863239.jpg
  108,8 KB · Katsottu: 109
No niin näyttääkin puhelin tekevän .jpg;tä kun pädi tekee .jpeg
Erikoista...
 

Liitteet

 • image.jpg
  image.jpg
  230,1 KB · Katsottu: 112
Söpöä... Tuota .jpeg asiaa testailisin, mut miten hitto iPadilla ja uudella iOsilla muutetaan kuvien tiedosto/resoluutiokokoa? :)
 
Kokoa tulee muutettua silleen että lähettää omaan säpoon "pienempänä" mutta tiedostomuotoa en tiiä miten muuttaa?