https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Ingress -mobiilipeli

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Onkos foorumilla muita Ingressin pelaajia?

Itse otin ja "hurahdin" tuossa jokuaika sitten kyseiseen mobiilipeliin. Idea on simppeli - pelissä on kaksi puolta, siniset ja vihreät, jotka kamppailevat alueiden hallinnasta kartalla. Juju peliin tuleekin siinä miten tuo tapahtuu.

Peli toimii Android- ja iOs-laitteissa, Googlen karttojen pohjalla ja siinä tavallaan "virtuaalimaailmassa" oikean kartan päällä on ns. portaaleita, joita valtaamalla ja yhdistelemällä tehdään kolmioita joilla tuota aluiden hallintaa pyritään edistämään. Tottakai toisella puolella on sitten aina innokkaita pelaajia laittamassa kapuloita rattaisiin ja ampumassa alas nuita oman puolen portteja ja päinvastoin.

Nyt kun stadiumin porukka liikkuvaista sorttia on, niin tutustukaas ihmeessä. Koukuttavaa pelaamista tiedossa, kun yhtenä jippona on pelaajana itsensä kehittäminen tuolla sekä paikkojen tutkiminen saavutusten ja tehtävien tekeminen mutta myös muiden pelaajien kanssa yhteistyö.

https://www.ingress.com/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ingress

Itse vaikutan tosiaan ns. sinisten puolella. Pelaajayhteisöt tuntuvat olevan aktiivisia molemmin puolin, mutta moraalisesti väärin tekisin jos suosittelisin vihreisiin liittymään jos homma kiinnostaa. :D Tutustukaas toki!