https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Hyundai Ionic sähköauto

TON-III

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Näin ohimennen tämän samaisen koeajoauton jo joku viikko sitten ja sen ulkomuoto jäi jo silloin mieleeni, tänään Keskusautohallin sivuovesta ulosmennessäni tämä vekotin oli suoraan edessäni, siinä kohtaa oli pakko kääntyä takaisin ja pyytää se koeajolle.

En opiskellut mitään toimintoa sen kummemmin etukäteen vaan ajelin vaan rennosti, auton audimaisen painon tunnisti aika pian ja myös tietyn rengasmetelin mutta muutoin ajosta jäi mielettömän positiivinen fiilis.

Moottorin ja 'vaihteiston' yhteistoiminta tuntui ihan saumattomalta, kun vedolle ei ollut tarvetta ja kevensit kaasua niin auto rullasi nätisti, toisaalta jos oli jarrutustarvetta niin nopeampi jalan kaasultanosto sai aikaan melkein tarvittavan jarrutusvoiman.

Ajoin tällä parit suojatiekorokkeet läpi jarruttamatta, alusta toimi jopa liiankin hyvin sillä alusta imi kaiken itseensä joskin jäi huojumaan jonka arvelin johtuvan (samasta asiasta kuin taannoin bensa-Giuliaa kokeillessani/ sen renkaita en tarkistanut) matalista rengaspaineista ja niin olikin ( renkaissa oli vain 2,2 bar). Käväsin laittamassa paineet kohilleen ja auto tuli nanon paremmaksi.

Tässä tämä lyhykäisyydessään, kokeilemisen arvoinen kiulu.
 

Liitteet

  • Houndai Ionic.jpg
    Houndai Ionic.jpg
    46,9 KB · Katsottu: 141