https://tummennuskalvot.fi/

Huonoimmat musiikkivideot

That 70s dude

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
20.8.2014
That 70s dude sanoi:
Jos täällä olisi hirveimmät musavideot -ketju, niin tuo sopisi myös sinne ;D
No nyt on! Joskushan musavideo on niin huono, että se on jopa hyvä. Tai ainakin mielenkiintoinen :rolleyes: Aloitetaan toisessa ketjussa mainitulla Queensrychella:


Alkutekstit kuin Star Warsissa, pääosan esittäjien nimet esitetään tietysti myös asianmukaisesti. Juoni sitten taas ei oikein pärjää Star Warsille... ilkeä pimatsu tekee ensin laulajaa lukuunottamatta bändin pojille Han Solot. Sitten laulaja voittaa pimatsun kaksintaistelussa ilman asetta ja räpläilee jotain namiskuukkeleita ja bändi on taas kasassa. Stten heitetään yläfemmat ja selvitellään pimatsun henkilöllisyyttä. To be continued... toivottavasti ei kuitenkaan ;D Täyden kympin scheissea, aivan loistava klippi siis!

Miten musta tuntuu, että tämän ketjun materiaali tulee olemaan pääosin 80-luvulta :rolleyes:
 
Tämä ei varsinaisesti videona ole ollenkaan huono, itse asiassa voisi kuvailla jopa hyväksi. Kuitenkin Maidenilla on kaksi tapaa tehdä videoita; koostetaan keikkataltioinnista musavideo (=halvalla hyvää) tai sitten käytetään hämäriä animoiteja tms. kökköä.

Olkoon tämä sitten aita on matalin -tyyppinen video:
 
MMV sanoi:
Tämä ei varsinaisesti videona ole ollenkaan huono, itse asiassa voisi kuvailla jopa hyväksi. Kuitenkin Maidenilla on kaksi tapaa tehdä videoita; koostetaan keikkataltioinnista musavideo (=halvalla hyvää) tai sitten käytetään hämäriä animoiteja tms. kökköä.
Enpä ollut tätä tullut ajatelleeksi vielä, Meidenillä on tosiaan lähinnä noita "live"juttuja videoissaan. Nyt äkkiseltään muistan vain Can I Play with Madnessin, jossa oli joku ns. juonikin.
 
Suomalaiset videot on tässä kategoriassa hyvin edustettuina.. ja komeasti kärkisijoilla.
Esim. Katsokaa erityisesti taustatanssijoiden liikesarjoja..
 
^ Tuo on kyllä huonojen musiikkivideoiden Chuck Norris, täysin voittamaton!

Yellon The Race on sellainen, josta en osaa sanoa, onko se hyvä, huono vai pelkästään omituinen hauskalla tavalla:
 
Melkoisen karseita ja ihmeellisiä videoita olette linkanneet! Varsinkin tosiaan The Race. Muistan kun se tuli ja ensimmäisen kerran näin niin siitä jäi jotenkin todella vastenmielinen olo. Se vaikuttaa edelleen. Jos nyt näkisin ekan kerran niin voisin pitää sitä jopa hyvänä. Mutta vanhat fiilikset iskee päälle liiaksi.

Judas Priestin Breakin the Law videon muistin etäisesti. Queensrychen videota en ollut ennen nähnytkään. En toki katsonut niitä kokonaan tässä juri nyt, mutta sen  verran kuitenkin että näkee mistä on kyse.

Maidenin videot on kyllä itsensä näköisiä. Aika kieli poskessa touhua paikoitellen. Twistareiden You can´t stop on kyllä ilmeitä myöten aivan mahtava :D

Kun taas Suomalaisia paskavideoita kyllä riittää 12 tusinaan. Ja isolta osin johtuu siitä, ettei niihin ole edes yritetty panostaa. Tehty halvalla ja ei ole kyllä osattu ennakoida, että joskus saattavat olla miljdardien ihmisten katsottavissa youtubessa :D

Jos joku video ilmentää kovin vahvasti omaa aikaansa taikka musagenreänsä, niin ne tällaisestä yleiskuluttajasta näyttää usein aika koomisilta taikka kornilta. Jos nyt miettii jotain 60-luvun lopun kukkapsykedeliä juttuja, ajalta jolloin tuota musavideointia vasta alettiin kehitellä. 70-luvun edistyksellisyys ja tulevaisuusvisiot tai muuten vahva progressiivisuus näkyy tänäpäivänä tosin mun silmiin 70-luvun lapsena mielenkiintoisena.
80-luku taas tarjoaa kaikkea teennäistä laidasta laitaa. 90-luvulla taas vedettiin niin tosissaan. Grungepojat ruutupaidoissaan. Ja kuolometalli-videot synkkyydessään on usein aika huvittavia.
Ja niin edelleen..

Twisted Sisteriltä mulle tulee ekana mieleen ne hauskat juonelliset I wanna rock jne videot, jotka lapsena oli mahtavia. Nyt todella huvittavia.

Entäs nämä gansta-rap hommat? Huh huh!!
 
That 70s dude sanoi:
Miten musta tuntuu, että tämän ketjun materiaali tulee olemaan pääosin 80-luvulta :rolleyes:
Musta tuntuu että tällä saa musiikkipiireissä bannia, potkut, pisteitä ja moitintaa... 2010-lukua kuitenkin. Jos on biisi huono, niin ei video ainakaan sitä paranna:


Tuossa on nuita mainitsemiasi alkutekstejä, esittelyitä sekä tottakai autotunea, kliseistä kuvaustekniikkaa ja... puuh.

 
ConD sanoi:
Musta tuntuu että tällä saa musiikkipiireissä bannia, potkut, pisteitä ja moitintaa...

Höpöhöpö  ;D  Tervetuloa osallistumaan useamminkin. Mutta juu, ihan oikeaan ketjuun olit Rebeccan sijoittanut...
 
Nyt kun kerta yllytit... Edelleen vierastan 80-lukulaisuutta, sillä myös 90-luvulla tehtiin erittäin, erittäin huonoja biisejä, mutta myös musiikkivideoita:


Tänäpäivänä grafiikka tuntuu aivan karmaisevalta ja erittäin kliseinen pomppivien pyöreiden esineiden kuvaaminen suorastaan ärsyttää. Onko tämä huono? Nolo nykymittapuulla minun silmään jo. Onhan se kiva että on aateekoota kokeiltu, mutta... (kyllä, katsoin videon läpi kokonaan)
 
Nolouspisteet korkealla niin videosta kuin musiikistakin - ei auta vaikka soitto-osasto onkin ammattilaisia...


 
Aivan karsea!! Mutta nuo pienet hetket jolloin mr Pohjola on kuvassa, tekee tästä näkemisen arvoisen. Huvittavaa kun kitaristi rauhassa hivelee kieliä niin Pohjola vieressä pomputtaa kuin vimmattu.
 
En jaksanut kaivaa esimerkkejä mutta niitä on paljon. Pitkätukkajätkät soittaa tuulikoneen edessä jossain vuorenhuipulla tai kerrostalon katolla.
 
^Jep. Tietänevätkö edes mihin/kehen biisin nimi viittaa :)
Taisi tämäkin olla semmoinen yhden hitin ihme.
 
Jess, paljon on näköjään jäänyt multa shittiä näkemättä. Aivan kauheita klippejä!

nokivasara sanoi:
Suomalaiset videot on tässä kategoriassa hyvin edustettuina.. ja komeasti kärkisijoilla.
Esim. Katsokaa erityisesti taustatanssijoiden liikesarjoja..
Ja heti kärkeen tulikin sellainen pläjäys, että tuosta on paha laittaa enää pahemmaksi ;D Saivatkohan A ja D sitä kansainvälistä mainetta, mitä tuolla kai lähtivät hakemaan :rolleyes:

ConD sanoi:
2010-lukua kuitenkin. Jos on biisi huono, niin ei video ainakaan sitä paranna Tuossa on nuita mainitsemiasi alkutekstejä, esittelyitä sekä tottakai autotunea, kliseistä kuvaustekniikkaa ja... puuh.
Apuva, tämä haastoi tosissaan sanonnan "kaikki musiikki on hyvää". Hienosti kyllä tyttö veti koko klipin läpi yhdellä ja samalla ilmeellä!

MJ sanoi:
Nolouspisteet korkealla niin videosta kuin musiikistakin - ei auta vaikka soitto-osasto onkin ammattilaisia...
No hemmetti, tätäkään en ole ennen nähnyt. Pohjola ja Ahvenlahti hakevat vähän lisätienestejä... huhhuh.

X ARI sanoi:
Tämmönen tuli mielen syövereistä: tohtori tornado, tätä ei jonnet muista.
Minä muistan! Syksyn sävelet tuli perheen kanssa katsottua aikanaan aika tarkkaan.

Joo vihdoin löysin klipin, jota vinkattiin joskus muusikoiden.netissä. Kattokaapa ja kuunnelkaa tuo kokonaan niin takaan, että olo on lopussa hyvin hämmentynyt :D Ilmeisesti tuo on siis ihan tosissaan ja kieli poskessa tehty promovideo :eek: Älkääkä antako rääkymisen haitata, ei se kestä kuin nelisen minuuttia. Kohdassa 2:45 odotus nimittäin palkitaan ;D 8)


E: niin siis suuri osa shittikrediiteistä menee itse biisille, mutta kyllä tuo klippi on tässä ketjussa ihan oikeassa paikassa.
 
Tää on ihan hirvee  :eek:  ja ideakin plagioitu...  :rolleyes:  Eipä tuo alkuperäinenkään silti mikään taidepläjäys ole.  ;D


 
70- ja erityisesti 80-luvulta löytyy niin paljon nykyajan vinkkelistä überpaskaa, että saisi varmasti sata sivuisen ketjun aikaiseksi. Kuitenkin noita on katsottava sen aikaisten lasien läpi ja vaikka suomalaiset musiikkivideot edustivat noloudessaan eräänlaista huippua, löytyi mm. saksalaisista kanssakilapilijoista vahvaa vastusta. Muistan joitakin 80-luvun videoita, joita silloin teininä pidin moderneina ja hienoina, näyttävät ne nykyisin melkoisen kököiltä.
 
Pekka T sanoi:
Nämä ovat kaikki niin huonoja videoita ettei niitä kestä katsoa alkua pidemmälle.  :)
Sittenhän ne soveltuu hyvin musiikin vieroituslääkkeeksi.  ;)