https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Honda CR-V vm. 2002-2007 kokemuksia

P

P.Alikka

Vieras
Aukaistaanpa Hondan puolellekin jotain kun tuli pieni koeajo heitettyä tuommoisella toisen mallisukupolven CR-V:llä. Eli vaimon sisko miehensä kanssa hylkäsivät ongelmallisen Opelin ja tilalle tuli reilut 170 tkm ajettu Honda 2,0 litran bensakoneella ja automaattivaihteistolla, vuosimalli 2007.

Ajoasento kohtalainen, ratin syvyyssäätö puuttuu, eli ratti jää kauas. Penkki aika lautamainen, mutta kyllähän tuolla kesti. Ovessa ja penkin oikeassa laidassa oleva kyynärtuki hyvällä korkeudella, muutenkin avara ohjaamo miellytti. Mittariston yleisilme yllättävän moderni, ratti taas todella omituisen kuminen vaikka nahkaratilta näyttikin. Takana ja takakontissa hyvin tilaa, eli näiltä osin perheelliselle sopiva.

Moottori hyvin perinteinen japsi vapari, voimaa ihan ok, mutta kierroksilla. Automaatti taas todellinen mehumaija, kevyellä kaasupolkimen käytöllä mukava, mutta luistaa luistaa ja no, ei minun makuuni. Soppa autolle maistuu, keskikulutus huuteli rauhallisella taajamalenkillä yli 9 litran... Ohjaus hitaassa vauhdissa raskas ja tunnoton, aika tasapaksu tuntuma kaiken kaikkiaan. Aika samanoloinen kuin I-kopan Avensiksessa. Kyllä tuohon aikanaan tottuisi.

Oma tuomio, ihan ok, mutta diesel-koneella ja manuaalina mieluummin,

- Otsikkoa täydennetty. - Quality -