https://yliteippaus.fi/

Honda Accord Limited Edition

Arcca

Legenda
Liittynyt
13.9.2014
Honda Accordista on tullut Limited Edition hinnasto, joka mielestäni on jo aika edukas.

Esim sedan 2l bensa Lifestyle Business 26550 hinnallaan on hyvä ostos kun ottaa huomioon hyvät varusteet, on peruutustutkaa ja kymmentä kaiutinta subwoofereineen yms. Tomaattina 28800.

Diesel automaatti löytyy vain farkku puolelta 36400, ja on 5400 vastaavaa bensaa kalliimpi. Ei dieselinkään hinta paha ole muihin merkkeihin verrattuna, mutta bensa automaatti farkun 31000 tuntuu järkevämmältä vaikka ajaisi hieman enemmänkin.

http://www.honda.fi/cars/get-a-brochure.html , löytyy 2014 hinnaston alta.

Muistaakseni Accord on poistumassa oleva malli, joten siitähän tämä johtunee. Harmi, sillä olen tykännyt kovasti nyky Accordin muotoilusta.

 
Accord on kyllä hieno peli, harmi jos lopettavat tuon kokonaan. Akkua lukuun ottamatta varmoja pelejä ja akku on sentään helppo vaihtaa parempaan. Nämä ovat niitä autoja, joita tarvii vaan tankata ja vaihdattaa öljyt kerran vuodessa.



Ehkä vähän aiheen vierestä, mutta jos tuon tyylinen auto kiinnostaa, niin nyt kannattaa myös tsekata Toyotan vastine, nimittäin Avensiksesta on myös hyvä kamppis meneillään.

http://www.toyota.fi/ajankohtaista/tarjoukset-kampanjat/avensis-active-edition.json?utm_medium=display&utm_campaign=avensis_q1-2015&utm_source=tekniikanmaailma.fi_ros_980x400&utm_content=980x400
 
Accord on kyllä hyvä auto, mutta tekniikka alkaa olemaan vanhaa. Sääli. Hintakin oli pitkään varsin kova. Hyvä että tajusivat alentaa, mutta silloin oli jo liian myöhäistä tänne pohjolan markkinoille, kun monet ovat tottuneet suosimaan VAG ym konsernin autoja.
 
Ei mitään. Kävi kuten Nissanille aikanaan kun Primera vedettiin pois.
 
pyllerö sanoi:
Accord oli asiallinen auto, Primera ei.
Olen eri mieltä. Kyllä Primerakin oli aikanaan asiallinen menopeli. Sitten se pilattiin ja lopulta vedettin pois.
 
Trollsten sanoi:
Olen eri mieltä. Kyllä Primerakin oli aikanaan asiallinen menopeli. Sitten se pilattiin ja lopulta vedettin pois.
Ei ole koskaan ollut Accordin tasolla mikään vuosimalli.
 
Eikä ole ollut hintakaan Accordin tasolla eikä myynti.
 
Japanin Premium ei käynyt kaupaksi Euroopassa vaikka oli laadukas, hyvä ja luotettava auto. Moottorivalikoima nyykähti myös kun eivät saaneet pikkuturboja kehiteltyä ajoissa, sääli. Nyt pitää tyytyä vain Hondan moottoripyörään.
 
Mä luulen että huonoon myyntiin vaikutti Accordin kovin "vaisu" ulkokuori...sehän on sileä kuin juustopallero ympäriinsä ilman mitään "muotoja".

Itselle aikanaan koeajolta jäi päällimmäiseksi varsin kova sisämelu.