https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Hintavihjeet, mistä renkaat edullisesti asennettuna?

R

RiffiRaffi

Vieras
Ennen lomaani huomasin, että Citroenistani oli kaksi rengasta samalla puolella tyhjänä. En ehtinyt asiaan silloin keskittyä tarkemmin ja nyt ensi viikolla pitäisi työhön palailla.

Mitä luulette kannattaako noita yrittää paikauttaa, ulospäin en nähnyt vuotojen aiheuttajaa. Näiden kahden renkaan lisäksi kolmannen renkaan ajoin naulaan keskellä Vantaan Puuilon parkkipaikkaa. Eli painattaa renkaita olisi kolme.

Varmaan edullisempi vaihtoehto on hankkia uudet renkaat. Nyt tarvitsisin hyvän vihjeen mistä kysyä renkaita. Joudun kuitenkin vaihtaa talvirenkaat alle, jotta saan rikkinäiset renkaat pois ja talvirenkaillakin pääsen töihin ja kotiin muutaman päivän ajan, mutta  seuraavana kahden viikon aikana olisi hyvä olla kauden mukaiset renkaat alla.

Rengaskoko on valtaisan iso 155/65×14 ja sijaintini Espoo Kehä III:n varrella lähellä Koskelon teollisuusaluetta. Inhimillinen ajomatka on pelkkää plussaa.
 
Autotek Vantaan Petikossa. Ennen tulo tehtyä laajoja hintavertailuja, nyt ajan aina suoraan kyselemättä tuonne. Tuossa koossa tosin hintaerot tuskin koskaan pääsee repeämään kovin suureksi.
 
Kattelin rengas-onlinestä niin 40€kpl olis joku musta kiinakumi+toimitusmaksut+asennus että noi kumhot ei olis kyllä kalliit.
 
Nuo pari on jo hyvät vinkit. Kiitoksia. Molempiin hintatiedustelu ja eiköhän tämä ollut tässä. Ajattelinkin ennakkoon, ettei tämän kokoisia mistään rajojen ulkopuolelta kannata tilata.