https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Hiihtoloma

Meillä on tapana käydä hiihtolomalla laskettelemassa ja / tai hiihtämässä

 • Lapissa

  Ääniä: 5 20,8%
 • Etelä- tai Keski-Suomessa

  Ääniä: 1 4,2%
 • Pohjoismaissa

  Ääniä: 0 0,0%
 • Keski-Euroopassa

  Ääniä: 0 0,0%
 • Kodin tai mökin lähimaastossa

  Ääniä: 4 16,7%
 • Käytämme hiihtoloman muunlaiseen lomailuun

  Ääniä: 5 20,8%
 • Minulla / meillä ei ole hiihtolomaa

  Ääniä: 11 45,8%

 • Äänestäjiä yhteensä
  24

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Etelä-Suomessa koulujen hiihtoloma on alkanut. Moni suuntaa matkansa perheen kanssa hiihtokeskuksiin. Niin mekin teimme, kun lapset olivat kouluiässä, mutta nyt annamme niiden kansoittaa keskukset, joilla on kouluikäisiä perheessä.
 

Pekka P

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Niin, tällainenkin kuulemma joillakin on...  :rolleyes:

Minulla loppuu isyys- ja vuosiloma  :( ja palaan töihin. Varmaan puolet porukasta on hiihtolomalla.
 

Karvis

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Pari viikkoa vielä töitä ja sitten olisi luvassa viikko hiihtolomailua, suksia ei tosin taida näkyä kuin lasten jaloissa :p
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Eka päivä takana mäessä tänään Levillä, joka näyttää muodostuneen meidän perheen vakiopaikaksi. Näin eka päivänä ei oltu rinteessä kuin joku 5h kun lounastauon laskee pois. Siltikin tuntuu että on raitisilmamyrkytys päällä kun niin ramaisee :) No kävin kyllä salilla ja kylpylässä uimassa ja saunassa vielä rinnepäivän jälkeen, niin sekin edesauttanee asiaa. Huomenna rinteessä ehkä vähän pidempään kuin tänään.
 
M

MMV

Vieras
Meillä täällä Jkl:n kupeessa alkaa hiihtoloma vasta viikon kuluttua. Tarkoitus olisi suunnata myös meidän leville ensi perjantaina. Ensi Ouluun yöksi ja lauantaiaamusta Leviä kohti. Viikko skimbailua ja seuraavana lauantaina takaisin Keski-Suomeen.
 

Eskoop

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
31.12.2013
Vielä ois 5viikkoa Ylläksen reissuun. Mukavasti pääsee irti arjesta ja työasioista mökillä. Automatka Lappiin jo itsessään on rentouttavaa  :)
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Joo ja tuosta Rovaniemeltä eteenpäin on mukava ajella lumisella/jäisellä tiellä. Ei lennä kura eikä tarvi olla koko aikaa pyyhkimässä tuulilasia. Jotenkin tuntuu ihan luksukselta ajaa oikeassa talvikelissä.
Kittlän Teboililla on jonkinmoinen käsin-/painepesupaikka jossa piti pahimmat kurat käydä huuhtomassa ja pesemässä autosta pois. Oli kyllä auto melko kurassa satojen kilsojen ajon jälkeen.
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Vaimo lomalla ja flunssassa- itse vielä töissä, mutta taitaa tauti iskeä mullekin. Pitää paahtaa hommia et saa sit jäädä saikulle kans.
 
A

Antton

Vieras
Tänään rantauduttiin kaveriporukalla Tahkolle, huomenna olisi tarkoitus mennä mäkeen. Pari päivää mäessä, hivenen afterskitä ja perjantaina kotiin. Tällä kertaa ajateltiin käydä korkkaamassa tuo kylpylä tuosta mökin vierestä.

Mökki ylitti odotukset koon ja tason puolesta, täällä kelpaa viettää muutama päivä. :)
 

chr

Klassikkoainesta
Liittynyt
25.12.2013
Minä vietän hiihtolomaa ensi viikolla, lähden etelään ajamaan pyörällä.