https://automasa.fi/

GM Virtalukko-ongelma

L

LuppaKorva

Vieras
Olikohan tämä se keissi missä virtalukko oikarissa sytyttäny tulipaloja?
 
K

kt

Vieras
Mahdottomaksi menee, jos 29 miljoonaa autoa kutsutaan tarkastuksiin.

http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288709089863.html


Lisänä nämä japanilaiset turvatyynyongelmat. Aikaisemminhan Japania pidettiin "laadun Mekkana", sen jälkeen kun 50-luvun kopiointi loppui ja japanilaiset alkoivat laatutyönsä. Nyt on osoittautunut, että kaikki laatuvarmuus olikin silmänlumetta. Ydinvoimala "särkyi" ja turvatyynyt ei toimi, vaikka "paperilla" kaikki laatu todettiin hyväksi.
 
K

kt

Vieras
Tämä naispuolinen CEO onkin suomalaissyntyinen, oliko niin, että isovanhemmat menivät sinne aikoinaan. Kyllä suomalalsta naista aina vähän voi haukkua. Hau,hau 8)
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Isovanhemmat olivat suomalaissyntyiset, hän itse on ihan syntyperäinen Amerikan mantereen kasvatti. Jenkkienkin kannattaisi ottaa käyttöön suomalainen konkurssimenettely, niin ei nyky GM:llä olisi mitään velvoitteita konkurssiin menneen GM:n virheistä. Ei vaan, ihan tosissaan on aika kusiset paikat siellä GM:n johdolla, kun yrittää tuosta suosta selvitä ja vielä pitää yrityksen pystyssä ja saada sen menestymään tulevaisuudessa.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Kenenkäs pussista ne sitten maksettaisiin? Asiakkaat toki viime kädessä maksavat ja omistajilta se on pois voitosta.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Esittävät niin kovin pyhää ja moraalintuntoista, vaikka todellisuus on kuitenkin, ettei mikään vakuutus kata tuollaista tahallista tekoa. Tahallinenhan se on ollut siitä alkaen kun yritys on ollut siitä tietoinen ja alkanut peittelemään ja kiistämään ongelman. GM:llä ei todellisuudessa ole mitään muuta vaihtoehtoa, kuin kupata rahat maksavilta asiakkailta, jos joku vielä ostaa heidän tuotteitaan ja niillä rahoilla maksaa kulut. Se on sitten pois osakkeen omistajalle tulevasta tuotosta.
 
J

jf

Vieras
pokkus sanoi:
Mielenkiintoista lisäinfoa asiasta:
Ei protektionismia valvovan viranomaisen toiminnassa vs. toipon matto-case?  :eek:
Firman peittelyn ymmärrän jenkki manager-kulttuuriin kuuluvana (menisi muuten bonarit), mutta aika vähäinen kiinnostus viranomaisilla...