https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Forester 3-malliversio vm. 2008 - 2012, kokemuksia

P

P.Alikka

Vieras
Ilmaisten hot doggien ja munkkien perässä tuli tänään käytyä parissakin autoliikkeessä ja toisessa näistä tuli koeajettua vm. 2009 Forester 2,0 X TD. Myyjä teki vielä kohtuullisen hyvän tarjouksen ja nyt pohditaan olisko tuossa vaihdossa pienintäkään järjen häivää... Auto itsessään on ulkoisesti omaan makuun, sisältä kovamuovinen (mutta itse en ole mikään kojelaudan hiplaaja  :D), tiloiltaan ihan hyvä. Varusteet ihan ok (automaatti-ilmastointi, vakkari, vetokoukku ja lohkolämmitin löytyy). Ajoltaan oikein mukava laite, dieselissä on potkua oikeinkin mukavasti ja nelikko on... no hemmetin hauska!  ;D Kytkin tuntui olevan lyhytliikkeinen ja jäykähkö, mutta yllättävän nopeasti tuohon sai tuntuman.

Mutta minkälainen tuo Subarun diesel on? Nopealla googletuksella löytyy ongelmia luotettavuuden suhteen, mutta löytyisikö tältä palstalta ketään kuka olisi tuommoisen omistanut? Onko tuommoinen satkun ajettu diesel-Subaru "pommi"? Webbanen tuosta puuttui, mutta pärjääkö lohkolämmittimellä?