https://automasa.fi/tuote-osasto/henkiloautot/vikakoodinlukijat-henkiloautot/

Fordin varustelu maahantuonnin jälkeen

Vankka

Klassikko
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
2 692
Minua on pitkään ihmetyttänyt miten Fordeissa on kahdella eri tavalla asennettuja peruutustutkia, osa on siistejä pieni reikä mistä tutkan anturi paistaa ja sitten nuita jälkisennus tyyppisiä adapteri hirvityksiä.

Oma auto on vanha liisari ja etiksen mukaan toimitettu tehtaalta ilman tutkaa mutta autosta tutka löytyy. Myös vetokoukku on jälkikäteen asennettu, siitä löytyy kylläkin Fordin leimat.

- Otsikkoa täydennetty. - Quality -
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
8 479
Kun tein kauppaa uudesta autosta, niin monikin myyjä & merkki ei pitänyt ollenkaan ongelmana asennuttaa varastoautoon tutkia jälkikäteen- taakse ainakin. Eivät ymmärtäneet huoltani asennuksen laadusta tai eivät olleet ymmärtävinään. Autoista puuttui niin monia haluamani varusteita etten sitten innostunut kauppaa vääntämään.

Tähän nykyiseenkin Mondeoon Westfalia/ford koukun asensi Suomessa myyjäliike- valtio jää nuolemaan näin autoveroa koukun osalta.

II koppasen Mondeon kohdalla käytiin huvittavaa episodia puskurien kanssa. Noiden pinta katkesi keskeltä oli koukkua tai ei. Maahantuoja otti kuitenkin kannan, että jos merkkihuolto oli koukun laittanut puskuri korvattiin, mutta jos joku muu oli räpeltänyt niin ei tullut apuja. Tuonkin merkkiliikkeistä jotkin asensi niin, että piti puskurin alaosaan tehdä lovi ja toisilta onnistui ilman lovea. (tuli vaan mieleen kun luin P.Alikan juttua ST Leon ketjussa)
Samaan aikaan joutuivat koukuttomiinkin autoihin puskureita korjaamaan ja maalaamaan.

- Otsikkoa täydennetty. - Quality -