https://yliteippaus.fi/

Ford Fiesta RS

Kennedy

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
31.12.2013
https://www.carwow.co.uk/blog/Ford-Fiesta-RS-price-release-date-and-specs


Fiesta-RS-Front-_-watermarked.jpg


250hp ja mahdollisesti 4wd kuten Focuskin.

Voi olla aika vikkelä laite  :)
 
Aikamoinen tykki. Alkaa vaan nykysen Fiestan korimalli jo olemaan ''vanha''. Millonhan tuosta on uusi korimalli tulossa? 2017?
 
Alkaa vaihtopaineita tulla minullekin  ;D
No, kattoo nyt mitä seuraavaksi keksisi ja lompakkppn pitäisi saada täytettä.
 
Kyllä sun pitää tuohon saada Mountune-paketti ja 20-30 lisähevosta. Tuo kuvassa näkyvä raideleveyden levityspaketti ja kuormaliinapaketti eli lyhemmät jouset on varmaan myös tarpeelliset.
 
Penguin sanoi:
Tuo kuvassa näkyvä raideleveyden levityspaketti ja kuormaliinapaketti eli lyhemmät jouset on varmaan myös tarpeelliset.
Sellainen tuntuma, ettei tässä tapauksessa nuo paketit ole niin yliampuvia kuin yleensä.
 
Onhan tämä Fordin RS, eikä Skodan, joten varmaan näin on. Silti epäilyttää että offset on todellisuudessa jotain muuta kuin tuossa kuvassa ja samoin auton korkeus.
 
Onhan noissa Focuksen RS-malleissa ollut mekoisen pienet offsetit ja melko matala alustakin, jolloin rengas on ihan nätisti kaarella. Tunttuu että Ford tuo RS:n aina malli-iän loppupuolella.
 
MMV sanoi:
Tunttuu että Ford tuo RS:n aina malli-iän loppupuolella.

Tätä samaa ole myös ihmetellyt. Halutaanko niitä tehdä pieni sarja keräilijöille? Jos vastaavat mallit olisi myynnissä 1-2 vuotta uuden mallin esittelystä, niin myyntimäärät olisi jotain ihan muuta :rolleyes:
 
Kyllä Fordin kaikki RS mallit tulevat olemaan keräilyautoja ja erityisesti RS-mallien spesiaalierät. Himpun harmittaa etten vaimon vastustuksesta huolimatta ostanut mk2 Focuksen RS500 mallia.
 
Juuri näin, mutta en ymmärrä Fordin kannalta asiaa kaupallisesti. Ei nuo mallit nosta ainakaan minun silmissäni perusmallin arvostusta 8)
 
Penguin sanoi:
Kyllä sun pitää tuohon saada Mountune-paketti ja 20-30 lisähevosta. Tuo kuvassa näkyvä raideleveyden levityspaketti ja kuormaliinapaketti eli lyhemmät jouset on varmaan myös tarpeelliset.
Täytyy laittaa jäitä hattuun. Minulla ei ole edes sitä järkiautoa vielä, mutta eiköhän mountune tuohonkin äkkiä paketin väsää.
 
Onpas upea laite! Takaapäin varsinkin mukavan härskin näköinen, muhkeat putkenpäät, näyttävä diffuusori ja iso siipi  8).