https://automasa.fi/

Fabia RS 5J

N

nikob

Vieras
Avataas RS Fabialla oma ketju kun isoveli Octavia RS:llä on myös semmoinen.
Niinkuin moni varmaan jo tietää että Skoda tiputtaa RS Fabian mallistosta, osa syynä on varmaankin myös se että Fabiasta on tulossa uusi malli sukupolvi. Alkaa tällä nykyisellä kopalla olemaan jo hyvin ikääkin noin 7 vuotta.
http://www.tuulilasi.fi/uutiset/skoda-tiputtaa-mallistostaan-fabia-rsn

Meidän perheessä RS farkku Fabia on palvellut 2011 kesästä lähtien, mittarissa tällä hetkellä 43tkm ja autoon ei voi muuta kun olla tyytyväinen. Todella näppärä ja sporttinen, myös tilaakin yllättävän paljon. Moottori on tässä aika mukavan oloinen vetoja tuntuu hyvin olevan ja todella tasaisesti vääntävä kone. Eipä tarvi pahemmin isompien jaloissa pyöriä liikenteessä joka on hyvä homma  ;D.


 
N

nikob

Vieras
Tänään haettu Räsä veholta, auto tosiaan meni sinne maanantaina kun etupuskurissa oli lommo kun vanhempi mieshenkilö perutti parkkipaikalla nokkaan.
Uuden puskurin olivat Vehossa vaihtaneet ja työnjälki todella hyvää, ei huomaa mistään että autoon on puskuri uusittu ja auto oli viellä pestykin.  Nyt taas kovaa ajoa, mittarissa tällä hetkellä 43tkm ja auto on 2v 6kk vanha ja hienosti pelittää.  :)
 
N

nikob

Vieras
Räsänen tuli viikolla käytettyä ensimmäistä kertaa katsastus konttorilla, eikä moitittavaa ollut. Mitä nyt katsuri renkaista vinoili, väitti aluksi että ei saisi olla 40 profiilista rengasta tuossa ja väitti että tehtaalla tullut virhe. Pienen ajan päästä tutki jotain kirjaa ja tokaisi että ihan oikein ne on  ;D. Muuten ihan asiallinen kaveri oli, niin ja autossa nyt mittarissa 52tkm.
Pientä huoltoakin oli keväällä, DSG:n öljyt vaihdettiin ja megatroniikka päivitys tehtiin ja penkinlämmittimet vaihdettiin, molemmat kuuluivat tehtaan kamppikseen. Väli öljynvaihto myös tehtiin omasta halustani.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Viestejä
23 017
Tehtaalla tullut virhe. Anna mun kaikki kestää näiden tollojen katsureiden kommelluksia. Siellähän ne rekisteriotteessa lukee sallitut rengaskoot, eikä niitä katsurin mielipiteellä muuksi muuteta. Oli vaan kateellinen räsästä.
 
N

nikob

Vieras
Räsä täyttää kohta 4 vuotta ja auto haettu kuudenkympin huollosta eilen, auton mittarissa kilsoja 62tkm tällä hetkellä ja hyvin Räsä toiminut, mutta sen pitäisi itsestäänselvää näillä kilsoilla ollakin. Nyt ei muuta kun kovaa ajoa  8).
 
N

nikob

Vieras
Räsä on pelannut meillä ilman mitään ongelmia tähän saakka. No eilen jätti pihaan, kun virrat laittoi päälle niin mittaristo aivan pimeä. Käynnistää yrittää niin startti pyörii mutta ei lähde, muutaman kerran käynnistyy mutta sammuu saman tien. Soitto vakuutus yhtiöön, sieltä hinausauto tilata ja sijaisauto.
Aamulla kun hinuri haki, niin saatiin ajamalla lavalle. Auto pelasi normaalisti  :eek:.
Mitä nyt trippi mittari itsellään nollaantunut ja kello mennyt väärään aikaan.
Saavat pajalla tutkia mikä vaivaa ja luulisi että on jotain vikamuistia jättänyt. 
 
N

nikob

Vieras
Räsä saatiin perjantaina taas ajoon, mittaristo oli antanut vikakoodia.
Uusi mittaristo asennettu ja maahantuoja tuli 50% mittaristossa vastaan.