https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

F30 tankkausluukku

-TimoS-

Klassikko
Liittynyt
22.12.2013
Jäätyy näköjään vesikelien jälkeen.
En ole systeemiä mitenkään hoivannut, ikäänkuin sedanissa vesi sopivasti valuu tankkauslokeroon ja sitten ei anna painaa luukkua riittävästi, jotta ei lukitus aukea. Vissiin vaatii sopivasti pakastavan kelin.

No, ei tämä uutta. Kaikki nuo lukittavat ovat lagittaneet omalla kohdalla ennemmin tai myöhemmin.

Olisi taas minullekin käyttöä tehtaan suunnitteluosastolla...  :)
 
Eikä tuo ole yksin F30:n ongelma. Samaa on ollut Golf VII:n luukuissa. Tosin niissä takertelua on jo plus asteillakin. Minullakin oli. Öljyäminen auttoi siihen ensiavuksi, mutta moni on noita huollossakin käyttänyt. Tehdäänköhän siellä muuta kuin öljysuihke mekanismiin ?
 
Näillä keleillähän tuon ei enää pitäisi vaivata varsinkaan Benareita, mutta itsellä F30:sessä oli jokainen talvitankkaus jänää, kun ei mielellään olisi mitään raapiavaa laittanut sinne korin ja luukun väliin ja bensaa oli saatava.
Jos ymmärrän oikei  tuon periaatteeen, niin luukkua painettaessa lukko vapautuu jos se on sallittua, mutta tuo luukun ylösponnistusjousi on liian tehoton jolloin luukku ei nouse ylös vaan jää pohja-asentoon.