https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Eibach Pro-Street S alustasarja

karhunik

Hallitusjäsen
Liittynyt
22.12.2013
Omassa autossa (Golf V Variant) on alkanut vähitellen ärsyttämään vakioalustan toiminta, nykyisin ei tarvitse konttiin ladata kuin pari kauppakassia ja takajouset antavat periksi vähän turhan paljon. Normaalit viikonloppuvarusteet & koira kyytiin, niin mennään jo todella matalalla. Mittarissa on nyt n. 140tkm ja alustaan ei ole vielä vaihdettu mitään osia, uskoisin että iskunvaimentimetkin alkavat olla jo ns. parhaat päivänsä nähneet. Missään ei kuitenkaan kolise, ja kuopat jne. menee edelleen ihan mukavasti.

Lyhyen alustuksen jälkeen, onkos täällä porukalla kokemuksia tuollaisesta Eibachin säädettävästä alustasarjasta? Näyttäisi Saksasta saavan n. 800€ hintaluokassa, asennus varmaankin omatoimisesti ja kulmat sitten säätöön jossakin missä sopivat laitteet.

Itselle ensisijaisesti madallus ei ole se juttu, vaan mahdollisesti parempi kyky kantaa kuormaa. Säädettävää sarjaa katsellut sillä, että saisi varmemmin ns. keulimista eliminoitua. Tuossa Eibachin sarjassa oli ns. säätövarat ilmoitettu 30-60mm madallusta, madaltaako ne tosiaan minimissään tuon verran todellisuudessa? Toisella palstalla oli muistaakseni 3C Passat saatu jopa vakiota korkeammaksi säädöt yläasennossa.

Tässä ehtisi vielä ennen mökkikauden todellista alkua tehdä peliliikkeitä.