https://yliteippaus.fi/

Dag

dominik

Sisäänajettu
Liittynyt
27.3.2014
Löysin ohjelman jo eka kauden aikana Yle Fem kanavalta, eilen alkoi uudet toka kauden jaksot,
Siis on kyllä varsinaista junttiäijä-huumoria, tänään naureskeltu kavereiden kans, Oddvar riepua, epäilen et naiset ei ehkä "ymmärrä"...
Terveisin juntti
 

juupeli

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Tykkäsin kovasti ekasta kaudesta. Katsoimme just Yle Areenalta tokan kauden ekan jakson. Vähän jäi sekava maku. Huumori on edelleen hauskaa ja aika ronskiakin, mutta mietin sitäkin miten tämä kauden alku avautuu sellaiselle joka ei ole nähnyt ekaa kautta.

Täytyy katsoa vielä pari jaksoa ennen kuin julistan lopullisen tuomioni  ;D
 

juupeli

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Kauden jaksot nyt puolessa välissä 5/10. Homma on lähtenyt toimimaan. Alun jälkeen pari viime jaksoa on ollut viihdyttävää ja ajatuksia herättävää. Kauden pari uutta roolihahmoa lisäävät sarjaan tuoreutta ja vanhat tutut jaksavat viehättää vailla saman veivaamista.

Dag'in itsensä henkistä kasvua on antoisaa seurata. Ekan tuotantokauden jälkeen tuntui että miten siitä voi jatkaa, mutta nyt tuntuu että tässähän on kasvunvaraa vaikka kuinka. Vähintään hykerryttävää, yleensä naurettavaa  ;D
 

juupeli

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
dominikin aloituksen jälkeen jatkan täällä yksinpuheluani  ;D  Hämmentävää, mutta ainoa tv-sarja jolle on avattu oma topic, ainakin toistaiseksi. Toinen tuotantokausi Dag'ia päättyi eilen. Loppua kohden komediallinen osuus jäi draaman jalkoihin. Ihan katsottavana säilyi loppuun asti, mutta kyllä ne parhaat jutut tuli nähtyä jo ekalla kaudella.

Olen niin huono seuraamaan säännöllisesti tv.stä mitään sarjaa. Dag'in jaksot ovat noin 20-25 minuuttisia ja näkyvät jälkeenpäin Ylen Areenalta, joten se on helpottanut seuraamista. Just osui silmiin tieto lehdestä että koko kakkoskausi uusitaan kerralla (muistaakseni) ensi keskiviikkona klo 22-02. Samalla sanottiin että kolmas kausi alkaa syyskuussa. Josko sitä jaksaisi ainakin alkuun seurata  :)