https://automasa.fi/

Citroen Cxperience concept

CeeViis

Sisäänajettu
Liittynyt
17.1.2014
CXPERIENCE CONCEPT :eek:
Yllätti minut. Miten tälläinen paremman luokan consepti tulee Citroenina. Aiemminhan on hehkutettu kuinka jatkossa vähän hienommat ja kalliimmat mallit ovat DS-merkin alla.

907b1c4dcede373e_800x800ar.jpg
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Siten, että tämä on vain konsepti, eikä tämän pohjalta tule mitään myyntiin koskaan. Konsepteja tuo osaavat kyllä esitellä, mutta mitään uutta ei saada myyntiin.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Juuri Pariisin autonäyttelystä palanneena sanoisin, että Citroën on kyllä menossa täyttä vauhtia pois mainstreamista. On palattu takaisin sinne erilaisuuden tielle ja voi sanoa, että Citroenissa alkaa keskivertoautoilijalle normaalia olemaan vain neljä pyörää ja ratti sekä kytkin-, jarru- ja kaasupolkimien järjestys.

Sinänsä Citroen-merkin toimitusjohtaja ei puhu palturia, että kyllähän sieltä on se isompi sitikka tulossa, mutta hän jätti vaan mainitsematta ettei se tule Euroopan markkinoille. Toisaalta ne isommat autot eivät ole mainstreamia olleet Euroopassa vuosikausiin, ehkä kymmeniin, jos koskaan.

Tuo "SEXperience" ei ole edes toimiva auto, joten siihen pohjautuvaa mallia ei ole tulossa koskaan, mutta toimittajat ovat hyviä kirjoittamaan puolitotuuksia (ja kokonaan itse keksittyjä juttuja). Menee ilmeisesti täydestä myös erilaiset videot ja onhan se todettava että nykyajan videotuotanto on edistyksellistä ja sellainenkin mitä ei ole edes olemassa, liikkuu tietä pitkin.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Tässä tuo nyt olisi kaikista kuvakulmista:


ja muuten niin hiljaiselle Citroën-alueelle vielä pieni piristys: