https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

BMW 6-sarja F06, F12 ja F13

JiiJii71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Tänään tyrkättiin eteen 640xdA Gran Coupe. Tuli sillä sitten kurvailtua muutaman kymmenen kilometrin - muutaman tunnin ajan. Onpa kyllä huikea laitos! Varusteena tuossa oli ainakin M Sport, HUD, pronavi, H&K musavehkeet, laajennettu nahkasisusta, aktiivivalot, soft close ovet, digimittaristo ja kaikkea muuta kivaa. Värinä oli Tanzite Blue, joka tuhnuisessa kesäsäässä vaikutti miltein mustalta.

Kyllähän tuollainen varusteineen +150t€ auto täytyy olla hieno ja sitähän tuo kyllä on. Auton hienoutta on hankala mennä määrittelemään, mutta linjakkuus, sisutan harmoonisuus, sopivat varusteet hyvässä värimaailmassa saa olon tuollaisen auton ratissa omankin lompakon muka täyteläisemmältä... Tuollainen porvarillinen yltäkylläisyys ja hyvinvointi tursuaa joka käänteessä kyllä tuosta ajopelistä.

Voimalinjaa on vaikea mennä haukkumaan. Kovempaakin räpätessä auto liimautuu painostaan huolimatta asvalttiin ja meno on kyllä tukevan tuntuista. Tälläinen auto on nimensä mukaisesti oikea Gran Coupe, ei tarvitsi miettiä paljon millaisella autolla tekisi kahden aikuisen Euroopan turneen. Mahtuu tuonne toki kakaratkin tarvittaessa. Liikennevaloista saa tehtyä hiekompiniskaiselle jäynää, mutta vakuuttavimmillaan tuollainen auto on 100 - 200+ vauhdeilla.

Huonoimmaksi puoleksi autosta täytyy mainita se, ettei se ole oma, eikä kynnet riitä tuollaiseen lähellekkään. Kiva oli silti jokatapauksessa käydä tuolla reilumman kokoinen koeajo heittämässä!

pari huonolaatuista valokuvaa:

- Otsikkoa täydennetty. - Quality -
 

Liitteet

  • 640gc.jpg
    640gc.jpg
    171,7 KB · Katsottu: 249
  • 640gctakaa.jpg
    640gctakaa.jpg
    131,4 KB · Katsottu: 223
vielä pari kännyräpsyä:

 

Liitteet

  • 640hud.jpg
    640hud.jpg
    74,5 KB · Katsottu: 206
  • 640msportirvistys.jpg
    640msportirvistys.jpg
    170,6 KB · Katsottu: 201
  • 640mittarieco.jpg
    640mittarieco.jpg
    85,7 KB · Katsottu: 264
...ja vielä mittaristosta:

 

Liitteet

  • 640mittarisport.jpg
    640mittarisport.jpg
    83,4 KB · Katsottu: 226
  • 640mittarinormal.jpg
    640mittarinormal.jpg
    91,3 KB · Katsottu: 229
Onhan tuo hieno peli. Onko yhtään sisäkuvaa? Mistäs tämä alle tuli?
 
hessut sanoi:
Onhan tuo hieno peli. Onko yhtään sisäkuvaa? Mistäs tämä alle tuli?

Tää tuli niin yllättäen, ettei ollut ees kameraa mukana. Katsoin puhelimen kuvat ja valitettavasti yhtään edes vähän julkaisukelpoista sisäkuvaa ei onnistunut. Kaikki olivat joko tärähtäneitä tai huonosti tarkentuneita.

Tyttärellä oli tänään ortopedille aika Lappeenrannassa. Samalla matkalla kiikutin mummon F31:n huoltoon ja takuutarkastukseen. Delta Bavaria Lappeenrannasta oli tilannut tämän yksilön maahantuojalta viikonlopun koeajoon asiakkaalleen ja auto saapui juuri kun olin viemässä mummon bemua huoltoon. Automyyjä tuli huoltotiskille ja kysyi haluanko sijariksi normi ykkösen vai jotain hiukan vinkeämpää. Valitsin vinkeämmän!
 
Nyt ollaan aika lähellä ihanneautoa! Jos tällaista olisi mahdollisuus harkita niin...
Väriksi valkea, tummahko ruskea tai sitten musta. Tässä järjestyksessä.
Bensakoneella ehdottomasti.
Sisustustekstiilit kankaiset tai ainakin hillitymmän väriset nahat.

Ulkomuodoltaan tämä on melkein 10.
Saahan näitä vm-13 nettiauton mukaan jo 100€ alle 100000!
 
Jos ja kun voitan lotossa tai muuten vaan rikastun niin tämä auto on kyllä yksi niistä minkä hankin tallin täytteeksi. Erityisen mahtavan näköinen ilmestys sillä mattaruskealla spesiaalivärillä. Eikä tuossa M-Sportissa ja sinisessä ulkovärissäkään mitään vikaa ole.

Tänään jaetaan Eurojackpotissa 51 miljoonaa.. Jokohan pääsee huomenna tilaamaan oman :p

edit. Digimittaristo on Bemarilla näemmä myös harvinaisen selkeä ja silmää miellyttävä malli.
 
6-sarjan Gran Coupe bensamoottorilla on minun unelma-auto kun Rolls-Roycet ym. jätetään niille rikkaille. Kynnet on syöty autoilun osalta jo muutenkin niin ei tarvitse haaveilla tästä, onneksi 5-sarjalaisellakin pääsee jo osittain samaan tunnelmaan  :-[
 
Vanhempaa mallia saa ihan kohtuuhinnoilla uitettua ulkomailta. Serkkupoika tuonut pari kpl, nytkin myy näköjään nettiautossa yhtä.
 
dingdongpingpong sanoi:
Vanhempaa mallia saa ihan kohtuuhinnoilla uitettua ulkomailta. Serkkupoika tuonut pari kpl, nytkin myy näköjään nettiautossa yhtä.
4-ovista(Gran Coupe) ei ole vanhempaa mallia.
 
Vielä pari kuvaa löytyi luurin kätköistä, laitetaan tänne vielä ne:

 

Liitteet

  • grancoupehanuri.jpg
    grancoupehanuri.jpg
    150,8 KB · Katsottu: 209
  • grancoupe.jpg
    grancoupe.jpg
    108,8 KB · Katsottu: 204
  • grancoupesivulta.jpg
    grancoupesivulta.jpg
    51,2 KB · Katsottu: 244
kuupo sanoi:
edit. Digimittaristo on Bemarilla näemmä myös harvinaisen selkeä ja silmää miellyttävä malli.

Sama. Ehdottomasti paremman näköinen kuin Volkkarin uutukainen.

- Otsikkoa täydennetty. - Quality -