https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

BMW 220 ia Busines Sport 2014

TON-III

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Jaa täällä oli tämmönenkin topiikki, pistetääs lyhyt rapsa tuosta pinokaisen koeajosta.

Autoon mennessäni jäi tunne että (ihan pohjalla istuessani) en saannut rattia tarpeeksi alas ..... mutta en antanut sen haitata, ei muuta kuin baanalle, 8-lovinen laatikko toimii kuin unelma, auto kiihtyykin 150 km/h. tietämille varsin kepiän oloisesti, sitten tehon'puute' alkaa tuntumaan, ohjauksen tehostus oli mielestäni liian iso isoilla nopeuksilla, jo pyöreäolkaisilla 205/55/16 renkailla tuntui kaistanvaihdot 'hermostuneilta', mitä se sitten on terävempireunaisilla renkailla ? Auton ulkoinen muotokileli on mannaa silmälleni mutta samaa en voi sanoa sisustasta, siinä on liikaa 'ärsyttäviä' kulmia sun muita, olo tuntuu vähemmän levolliselta niitä kaikki diiteilejä ihmetellessäni  :p  .

Ainoa asia joka tuossa muutoin oikiasti häiritsi oli etujousituksen pitkä liikerata, Sport-varustelulla sekin olisi kunnnossa ?

Kaiken kaikkiaan vertaisin tuotetta moottoripyörämaailman KTM Superduke 1290 R:ään - siinä on n. kaikki mitä tarvitaan ja neutraalisti hallittavina.

Tuo nelivetoisena ja punaisena niin aika messevä vähemmän tilaa tarvitsevan jampan auto olis siinä.
 

TON-III

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Pidän silti sanani tuosta vertailustani - motskarit kun yleensä ovat leikkipelejä, autot jotain muuta, tuon 220 i:n tehoilla pärjää jo oikeinkin mukavasti  ;)  .