https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Auton varustelu

Varustelen autoni mieluiten

  • silloin, kun kokoan tilaukseen menevän paketin

    Ääniä: 23 62,2%
  • pitkin matkaa omistukseni aikana

    Ääniä: 7 18,9%
  • minulle riittää perusvarustelu

    Ääniä: 1 2,7%
  • muilla kuin kalliilla alkuperäisvarusteilla

    Ääniä: 1 2,7%
  • valitsen käytettynä mahdollisimman hyvin varustellun yksilön

    Ääniä: 22 59,5%

  • Äänestäjiä yhteensä
    37

Quality

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
18.12.2013
Itse kokoan riittävät varusteet mielelläni uuden auton tilausvaiheessa ja vain harvoin hankin jälkeenpäin lisukkeita. Kun kustannukset sisältyvät näin uushankintahintaan, ne kulkevat auton rahoituksessa mukana, muutoin ne kuormittavat taloutta jatkuvasti (toki myös rahoituksella auto hankittaessa). Toisaalta, koska lisävarusteista ei vaihdossa juuri hyvitetä, tuntuu kuin rahaa palaisi vielä enemmään, jos noihin olisi pitkin matkaa rahaa upottanut.
 
Ainoat varusteet mitkä haluan, ovat mieluinen metalli- tai helmiäisväri ja automaatti-ilmastointi, jos ei ole vakiona. Sitten itse hankin vain kitkarenkaat aluvanteilla ja siinähän se.
 
Olisin valinnut kaksi vaihtoehtoa. Ostaessa on tietysti mukava ruksia, mutta halvemmaksi tulisi, jos löytäisi mieluisan, uudenkarhean auton, johon joku on ruksinut sopivat varusteet = enemmän kuin itsellä uutta ostaessa on varaa.
 
Viimeksi meni näin:

1) Koitin valita riittävän hyvin varustellun ja muutenkin miellyttävän käytetyn --> ei löytynyt
2) Varustelin budjetin (jouston) rajoissa uuden, muutama varuste (bluetooth, navi, paremmat hifit, xenonit) jäi pois koska ne olivat suht helposti jälkiasennettaessa (tosin xenonien suhteen näin ei ollutkaan) tai niitä ei Suomeen suostuttu myymään (R-line)
3) Jatkoin varustelua pikkuhiljaa (pankin) omistuksen aikana, edelleen xenonit ja korisarja puuttuu
 
Auto tehtaalta varusteltuna ja sitten jotain, että löytää omansa parkkipaikalta 8)
 
Minä kyllä ruksaan erilaisia varusteita jo ostohetkellä autooni. On niin paljon siistimmin tehty kuin jälkikäteen asennetut. Ja sitäpaitsi ei tartte heti alkaa repiä kuoria uudesta autosta. Ruksaan yleensä omat mieltymykseni ja sit vielä loppumetreillä lisää. Lisävarustelua about viime autoon oli n.3500€.
 
Harza sanoi:
Ruksaan yleensä omat mieltymykseni ja sit vielä loppumetreillä lisää. Lisävarustelua about viime autoon oli n.3500€.

Toi on just paha. Viimeksi vähän mopo karkasi ;D
 
jantsa sanoi:
Toi on just paha. Viimeksi vähän mopo karkasi ;D

Ei taida olla kovin harvinaista, että aluksi valitaan budjetti, sitten sitä venytetään ja lopuksi ruksitaan vielä pari pientä herkkua päälle aivan loppumetreillä :)
 
Vempula sanoi:
Ei taida olla kovin harvinaista, että aluksi valitaan budjetti, sitten sitä venytetään ja lopuksi ruksitaan vielä pari pientä herkkua päälle aivan loppumetreillä :)

Jep. Viimeiset oli lasikatto ja webasto. Ei sillä, että kaduttasi puolen vuoden 21 000 kilsan jälkeen. Auton vaihtoa vaan kannattaa vähän lykätä, kun niistä ei mitään saa.
 
jantsa sanoi:
Jep. Viimeiset oli lasikatto ja webasto. Ei sillä, että kaduttasi puolen vuoden 21 000 kilsan jälkeen. Auton vaihtoa vaan kannattaa vähän lykätä, kun niistä ei mitään saa.

Monelle myöhemmin hankitut uudet lisävarusteet ovat tekohengitystä, jotta pystyy pitämään autoa vielä vuoden tai jopa pitempään ;).
 
Riippuu autosta. Saabiin piti ruksia muutamalla tonnilla. Subaruun ei tarvi. Tämä nyt tosin on käytetty, mutta eipä sitä uutena ostettuunkaan tarvinnut. Mutta varustelu onkin hyvin henkilökohtainen juttu. Toinen tarvii jotain mitä toinen ei ottais vaikka maksettais. Kärjistäen.

Mieluiten ostaisin niin, että laittaisin ruksin kaikkiin sarakkeisiin. Mutta eipä tämä varattomuus anna myöten.
Koukku ja talvirenkaat täytyy olla perushutun lisäksi. Muuten pärjännee vähemmälläkin.
 
Vakkari, automaatti-ilmastointi ja nahkaratti. Siinäpä ne pakolliset. En kaipaa mitään ylimääräisiä himmeleitä enkä varsinkaan mitään kaistavahteja tms. ajamiseen sekaantuvia härpäkkeitä.

Toisaalta käytettyä ostaessa tulee haettua se hyvin varusteltu yksilö.
 
Entisen auton ( passat b7 ) varusteluun ei päässyt uutena valitsemaan koska oli varastoauto, onneksi ei kuitenkaan ollut aivan mallia karvalakki.. Jälkeenpäin laitoin muutamia varusteita ja paljon jäi laittamatta.

Nykyiseen autoon tuli otettua lähes kaikki mitä sai,onpahan ainakin oman mielen mukaan varusteltu auto ettei jälkeenpäin harmita. Eikä myöskään voi sanoa että on karvalakki malli..

Pakolliset  varusteet on
Nahkapenkit
Vakionopeussäädin, mieluummin mukautuva
automaattinen ilmastointi
Automaattilaatikko
urheilualusta
 

 
tuRboman sanoi:
Tällainen "varustepaketti" sais olla tarjolla heti mukaan kaupasta:

Ihan hyvä varustepakki ja ei nuo lootatkaan olleet yhtään pöllömpiä! ;)

Takaisin aiheeseen. Yleensä ruksin ne varusteet joita katson tarvitsevani kyseiseen autoon ja varustelu on siltä osin valmis. Ainoastaan talvirenkaat hankin muualta kuin autoliikkeestä.
 
GTA1 sanoi:
Montako TURHAKETTA EM listalta sinulta löytyy.
Vain 4 tai ehkä 5 löytyy minulta. Miten se nyt halutaan tulkita...

Subwoofer oli vakiona. Muuta ei löydy. Noista listatuista varusteista valaistut ovien sisäkahvat on ainoa, jonka haluaisin.