https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Auton kromien kiillotus?

T

TeBsu

Vieras
Pienessä mielessä pyörinyt useanpäivän ajan, että voisi nuo Vectran cromiosat kiilotella jollain keinoin, kun ikää niissäkin alkaa olla jo jonkun verran. Mitkäs on parhaita keinoja kiillottaa krominosia? Maski ja ikkunalistat sekä takaluukun lista oisi menossa työnalle... Auttaako muka hammastahnakin?  ???
 
Tuo toimii metalliosille ihan hyvin, mutta kiiltävästä muovista en ole varma. Pakoputken pinttyneen pään saa puhtaaksi sokeripalalla.
 
ePa sanoi:
Tuo toimii metalliosille ihan hyvin, mutta kiiltävästä muovista en ole varma. Pakoputken pinttyneen pään saa puhtaaksi sokeripalalla.

Taisikin itseasiassa tuubin kyljessä lukea, että saa käyttää vain metalliosille, ei kromatulle muoville.
Tuo sokeripalakikka oli uusi juttu, pitääkin kokeilla joskus. :)
 
Tuo sokeripalalla putsaus perustuu ihan vaan hankaamiseen, mutta toimii kromiosissa. Sokeripala tai kromiosa pitää kostuttaa ennen hankaamista.
Kokeilin samaa sähköuuniin kiinnipalaneisiin ruoanjämiin jotka ei lähde millään aineella pois. Sokeripala tehoaa niihinkin aika hyvin.
 
Hah, topikki kuin tilauksesta :)

Mulla Passatissa pientä mitälie-hapettumaa ovien alareunojen kromilistoissa. Onkohan noi ihan metallia vai wannabeetä eli muovia? Että uskaltaako tuota AG:ta kokeilla?

Minä en uskaltaisi lähteä hinkkaamaan metallia kokiksen ja alumiinifolion kanssa. Metalli-metalli yhteenhinkattua ei minusta tunnu naarmuvapaalta, olkoonkin alumiinifolio miten tahansa pehmeämpää. Mutta minä olenkin jänispöksy, en rohkea jenkki.

Sokeripalalla on kyllä tullut putsattua uunin lasia. Toimii.