https://tummennuskalvot.fi/

Auton avaimen uusinta

Röllipeikko

Uudenkarhea
Liittynyt
8.3.2016
Viestejä
43
Kuluipa kauppakassimme Peugeot 206:n kaukoohjausavaimen käyttönappulat puhki. No kysely Järvenpään merkkiliikkeeseen saisiko uusittua avaimen kuoret koska avain kyllä toimii. Heidän kauttaan saa vain uuden avaimen, koodattuna reilut 150€. Mutta hyvin asiallisesti neuvoivat kysymään Auto Avain liikkeestä Agricolan kadulta Hesasta. Heilläkään ei juuri ollut ko avainta heti mutta pystyvät hankkimaan ensi viikolle. Netissä oli myös Autonavaimet.fi liike Toisella linjalla Hesassa. No yhteys sinne. Heiltä löytyisi kuoret useamman värisenä heti. Meninpä katsomaan miten onnistuisi. Avain sai uudet kuoret 3 minuutin odotuksen aikana ja hinta hyvin hyvin edullinen. Alle puolet ensimäiseen liikkeeseen verrattuna. Avain taas toimii kuin uusi. Pihassa asiakasparkki ruutu ja erittäin ystävällinen palvelu kuten ensimäiselläkin liikkeellä oli. Ja en ole mitenkään ko liikkeisiimn sidoksissa. Mutta jos jollakulla samaongelma voin suositella lämpimästi ko. likkeitä.
 

Kennedy

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
31.12.2013
Viestejä
5 315
Siis kuminappulat oli kulunut puhki. Toinen liike myy kokoavainta 150e ja toisesta liikkeestä ostit vajaaseen puoleen hintaan tuosta tuosta kuoret?

Autonavaimet sivuilla näkyy olevan keskihinnaltaan 5e kuminappulat. Kuoret pari kymppiä.
 

Röllipeikko

Uudenkarhea
Liittynyt
8.3.2016
Viestejä
43
ilmaisin varmaan huonosti avaimen hinnan. AutoAvain pyysi kuorista 60€. Autonavaimet.fi hoiti kuoret 25€:n eli alle puoleen tuosta eka liikkeestä. En siis verrannut merkkiliikkeen hintaan.
 

Karvis

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
31 023
Ennen pösöön sai uudet kuminappulat marmorilta muutamalla €urolla, en tiedä mikä lie tämän päivän tilanne.