https://automasa.fi/tuote-osasto/flaig-rengaspainemittarit/

Autojerry.fi kokemuksia

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
14 022
Lisäsin pari kuvaa vielä nyt tarjouspyyntöön, josko auttaisi tarjousten laatijaa...
 

Ironic32

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
10 213
Ja toinenkin. Hintahaarukka nyt 256e - 390e. Ensimmäisen mukaan 4h homma, toinen listannut extrahommia ja kulunkeja, mitkä sinällään ihan tottakin.
 

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
14 022
Ilmeisesti sinulla on vähän erilaisesta hommasta kyse, kun itse maalihommia kyselin...

Noh, katsotaan, katsotaan.
 

ClintMeatwood

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
828
jantsa sanoi:
Ihan mielenkiintoinen palvelu autojerry.fi. Onko kenelläkään kokemusta?

Viime syksynä kokeilin testimielessä, kun piti ilmastointi huoltaa. 3 tai 4 tarjousta sain ja valitsin halvimman. Hyvin toimi ainakin tällaisessa helpossa asiassa.
 

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
14 022
Puolivuorokautta mennyt suurinpiirtein ja postilaatikko kumisee tyhjyyttään Autojerryn tarjouksista. Onko pieni ruostetäpän korjaus ylivoimainen tehtävä Oululaisille? Vielä on kuitenkin aikaa jäljellä, joten katsotaas...

Epäilemättä kelpo palvelu jos tietää tarkkaan mitä perinteistä remonttia autolle pitäisi tehdä. Maalaamot eivät näköjään ihan samalla tavalla ole palveluun vielä löytäneet. Liekö liian pitkät jonot nykyiselläänkin?
 

ClintMeatwood

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
828
Lisäys vielä tuohon omaan kommenttiin, että kyse oli PK-seudun huoltamoista. Paikkakunta ja tehtävä homma varmasti vaikuttaa paljon tässä palvelussa.
 

Ironic32

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
10 213
Itsellä nuo samat 2 vastausta tähän mennessä ja Oulun seudulla. Näin äkkiseltään kuitenkin jokseenkin positiiviset vaikutelmat, kun molemmat tarjoukset tuli vajaan parin tunnin sisään.
 

Ironic32

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
10 213
Eipä sieltä 2 enempää tarjouksia tullut. Autojerryn puolesta tulee sitten spammia senkin edestä, että valitse nyt hyvä mies tarjouksista sopivin, ennen kuin tarjoukset umpeutuu. Ei tullut sen tarkemmin lueskeltua, mutta mahtaako nuo firmat nähdä toisten firmojen tekemät tarjoukset ko. tarjouspyynnölle?
 

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
14 022
Nollaan jäi tarjoukset minulla...  Pitää alkaa soittelemaan itse nuiden hommien perään. Täytyy kokeilla jossain tavanomaisemmassa hommassa jokukerta tuota Jerryä uudelleen.
 

Juhani

Sisäänajettu
Liittynyt
25.1.2014
Viestejä
397
Minulla on hyvä kokemus Autojerrystä. Keväällä auton kytkin alkoi olla lopussa ja kysäisin Pörhön DirectExpressistä paljonko sen uusiminen maksaisi. Katsoivat sen korjaantuvan tuhannella eurolla. Jäin silloin vielä miettimään, mutta kesäkuussa päätin, että pakko tuo on laittaa kuntoon. Jostain keksin laittaa Autojerryn kautta tarjouspyynnön kytkimen korjauksesta osineen.

Oulun seudulla autokorjaamo Vepsäläinen tarjosi ensimmäisenä(seuraavana päivänä) korjausta muistaakseni 870 euroon, mutta todellisen yllätyksen tarjosi Pörhön Direct Express(parin päivän kuluttua) 660 eurolla. Heidän tarjous sisälsi myös merkkihuollon takuut 24kk osat/12kk työ. Muita tarjouksia kolmessa päivässä ei tullut. Hyväksyin Pörhön DirectExpressin tarjouksen ja sovin huollon. Kuntoon se tulikin - ihan niin kuin piti.

Autojerryn ulkopuolelta Volkkareihin erikoistunut Oulun autotyö tarjous oli samaa luokkaa Vepsäläisen kanssa, joten koen saaneeni palvelusta selvää säästöä.
 
F

FireFlower

Vieras
Nope, en saanut hyvää tarjousta.
Smart ForFour 1.3 A-huolto, tuon omat osat

Korkein 300€, muistutus omien osien takuuttomuudesta
Seuraava 200€, angst omista osista
ja halvin on 150€ pienin tarjous, ei arviota mistä hinta muodostuu

Kyselin tutulta korjaamolta: 62€ A-huolto ja 47€ kysytty lisätyö.

Edit: Osien kustannus oli 120,02€ eli paljonko olisivat vetäneet välistä jos olisivat itse saaneet osatkin tilata?

Kokeilen B-huollon kohdalla uudestaan ja katsotaan miten käy :D
 

tai

Legenda
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
5 366
Tuulilasia vaihdattelin. Pitäisi olla yksiselitteinen juttu. Siitä lisää tuonnempana.

Rekisteröintivaiheessa ei heti alussa kerrottu, että lupaavat vain kolme tarjousta. Toki sekin parempi kuin ei mitään, mutta kun pelkkiä tuulilasipajoja on tässä kaupungissa toistakymmentä, joten soittorumban helpottamiseksi tällaisesta palvelusta voisi olla oikeaakin hyötyä. Sellainen uusi asia tarjouksista tuli kuitenkin vastaan, että tuulilaseja vaihtavat myös ihan random autohuollot, toki mahdollisesti alihankintana oikealla lasimiehellä teetettynä.

Sain siis kolme tarjousta. Ensimmäinen oli 600e, mutta seuraavina päivinä tulleet 340e ja 320e varmistivat että mikä oikea "katuhinta" ko. lasille töineen on. Valitsin toisen noista ihan puhtaasti sijainnin perusteella. Puhelimeen vastasi kaveri jonka äidinkieli on joku muu kuin suomi. Avulias kyllä, mutta vakuuttavuus karisi kun hän ei osannut oman alansa sanastoa sen vertaa että olisi tiennyt mitä "aterminen" tarkoittaa, eikä yhteinen kielivalikoimamme mahdollistanut asian käsittelyä niin että molemminpuolinen 100% varmuus olisi saavutettu.

Soitin sitten itse yhteen aikanaan kehumaan paikkaan, sain asiani ymmärretyksi ja hinnaksi listalta tuon saman 320e. Sinne vein.

Jerryltä tuli spammeja enemmän kuin tarjouksia, mutta onneksi 'unsubscribe'-linkki toimi. Tarjouspyyntöä kirjoittaessa kannattaa harkita että mitä siihen kirjoittaa, koska pyynnöt näkyvät esimerkkeinä muille samantyyppistä huoltotointa hakeville.
 

kahe

Hallitusjäsen
Liittynyt
28.1.2015
Viestejä
6 946
Laittelin nyt tuonne kytkimenvaihdosta kyselyä menemään. Kuinka kauan pitää odottaa vastauksia?

On kyllä tarjouskyselyä menossa erikseenkin.
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
8 479
Minulla tullut ne luvatut 3 tarjokasta kokolailla päivän aikana. AIna saanut itse suoraan edukkaammin.
 

ini

Vakiokalustoa
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
992
Jysky sanoi:
Minulla tullut ne luvatut 3 tarjokasta kokolailla päivän aikana. AIna saanut itse suoraan edukkaammin.

Samoin. Tarjoukset olivat 30-100% kalliimpia kuin merkkiliikkeessä alkuperäisillä osilla teettämäni remppa.
 
D

downtime

Vieras
Kolme kertaa olen pyytänyt tarjouksia AutoJerryn kautta.

1. kerta jarrunesteiden vaihto. Tarjoukset tuli nopeaan ja Pörhö DirectExpress oli halvin hinnaltaan, se tuli sitten valittua. Hinta oli just mitä pitikin ja työn laatu oli hyvä.

2. kerta 120tkm vuosihuolto Golf Plussaan. Nyt olikin vaikeampi pala. Vain 1 ainoa firma vastasi ja sekin oli aivan hakualueen äärilaidasta. Päädyin sitten itse kilpailuttamaan paikat soittelemalla ja yllättäen, Suomen Autohuolto oli kokonaisuutena edullisin.

3. kerta. Madallussarjan asennus. Ei ainuttakaan tarjousta, joten päädyin tekemään itse.
 

kahe

Hallitusjäsen
Liittynyt
28.1.2015
Viestejä
6 946
Ei tullut reilussa päivässä ainakaan mitään, mutta eipä tullut citikkaa huoltavalta liikkeeltäkään (Autoasi.fi) mitään vastausta, jolta kyselin. Kai tuossa tuo robottilaatikko kummittelee vaikkei siinä mitään eroa ole manuaaliin kytkimen osalta.
 

Otto

Sisäänajettu
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
268
Kaksi kertaa olen itse kokeillut pyytää tarjouksia tuota kautta.

1. kerralla sain kolme tarjousta, mutta niistä kaksi oli sellaista joissa pikku nyrkkipaja oli poiminut vain osan tilatuista töistä ja ilmoittanut että DSG öljynvaihto kannattaa tehdä merkkihuollossa.

2. kerralla sain vain yhden tarjouksen ja sekin oli kalliimpi kun merkkihuolto.

Paremmin tarjouksia saa kun kyselee itse suoraan liikkeistä.
 

tai

Legenda
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
5 366
Kysyin talvirenkaita, rasti ruudussa merkkirenkaat. Tarjouksia tuli kiitettävän ripeässä tahdissa viitisen kappaletta, mutta tunnetuommat merkit olivat Dunlopia ja Nordmannia ja loput halpiksia. Ykkösketjun merkkejä ei tullut yhtään.

Kiirekausi ei sinällään tuntunut haittaavan tarjousten toimittamista, mutta tarjotut tuotteet eivät vastanneet pyyntöä.

En reagoinut moisiin tarjouksiin mitenkään, mutta Jerry ei jättänyt rauhaan vaan spammia ratkaisuun hoputtamisesta sateli muutaman päivän välein. Lopulta viitsin klikata jotakin millä toivottasti postittelu loppui.
 
F

focceristi

Vieras
Jep---
Tuossa pari viikkoa sitten laitoin tiedustelun halpis/Hankook nastarenkaista.
3 vastasi...voittaja tarjosi 360 Hankook nastarenkaista ja liikkestä lähtiessä saldona 350€ kulut)
Itseänikin potuttaa tuo jerryn mail postaukset ja vahdinta onko mikä liike valittu.

Ihan hyvä systeemi...tosin hieman itsekin vaivaa nähden tiesin lopputuleman.