https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Audin uudet linjat

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
audietu1911JOB_503_aa.jpg


Mitäs mieltä porukat on, kun/jos Audi tosissaan lähtee muotoilemaan maskiaan tähän tapaan? Audi oli ensimmäinen joka aloitti jäähdyttäjänsäleikön suurentelun. Ja erittäin onnistuneesti sekä rohkeasti IMO. Mutta nyt en ole ollenkaan varma, kannattaako lähteä viemään enemmän mainstream suuntaan tuota persoonallista keulaa. Vai menikö multa jotain ohi?
Mitäs mieltä muut on?

Ekana tuli mieleen tämä.
 

Kettu

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Joo, ei huono. Muistattekos kun aikanaan tuli umpikeula Passat.
Nyt ollaan näköjään menossa toiseen suuntaan.
 

Kennedy

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
31.12.2013
Ei tuo pahalle näytä. Voi toimiakkin joissain malleissa. En silti laske sen varaan, että tuo kaikkien mallien kanssa olisi yhtä toimiva.
Tuohon kun lyödään keskelle täyspitkä eurokilpi niin se ei enää näytäkkään niin hienolle.
 

jni

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
^Samaa mieltä tuon kilven suhteen.

Toisaalta, jos nostaisi rinkulat konepellille, niin voisi olla parempi.
 

Urlaub

Grand Legend
Liittynyt
6.1.2014
Fordin uudelta muotoilultahan tuo näyttää. Sinällään kyllä hyvin näköinen ainakin Fordsoneissa.

Audin nykyisen malliston ongelma on liian pitkälle viety sukunäköisyys. Eihän Audeja keulasta erota enää erkkikään. Mersulla taasen on selvästi eroavat mallit, vaikka kaikki Mersulta näyttävätkin.
 
G

Germera

Vieras
Tuo on varmastikin lähellä sitä suuntaa mihin Audi on menossa. Eikös tuo olisi ihan valmis A5 ensi vuonna esiteltäväksi?

Urlaub sanoi:
Mersulla taasen on selvästi eroavat mallit, vaikka kaikki Mersulta näyttävätkin.

Heh - niin minäkin luulin. Tänään kävin Hyvinkään Mersuliikkeessä ja katsoin että mitäs eroa noilla kahdella pihalla seisovalla ruskealla C -mallilla muka oli keskenään. Molemmat isolla Avantgarde mallin keulatähdellä jne... vasta ulos liikkeestä tullessa tajusin että se toinenhan oli E. 

No menköön hämärän marraskuisen päivän piikkiin.
 

Pekka T

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Tuosta peräpäästä tulee mieleen myös edellinen A6 (C6).
Kylkilinja on todella hieno, mutta tuo perä ei oikein ole.
 

Kettu

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Urlaub sanoi:
Jonka FoMoCo on omistanut jo pitkään.
En silti pitäisi Fordia ja Aston Martinia samana autona.
En tosin pidä VAG-konsernin tuotteitakaan samana pelinä, vaikka niissä joitain samoja osia saatetaan käyttää "huipulta pohjalle".
 

Levjsa

Klassikkoainesta
Liittynyt
31.12.2013
Tuon takalasista tulee minulle väistämättä mieleen uusimman mallin Citroen C5. Samaa muotoilua. Perästä mieleen tulee taas aiemminkin mainitut Saab 9-5 ja A6 C6. Ei sillä, että mikään noista mieleeni tulleista asioista olisi huonoja piirteitä!
 

Mikko

Klassikko
Liittynyt
23.12.2013
Tuota maskia voisi varmaan pikkuhiljaa alkaa pienentämään. Itse en tuon Audin ison maskin suurin ystävä ole koskaan ollut ja nyt kuin tuulipukukansan merkeissäkin alkaa noita isoja kitoja olla niin olisi varmaan taas aika kulkea vastakarvaan.
 

Pekka T

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Täytyy todeta että tuollaiset mahtimaskit ovat aika rumiluksia, esim. Peugeotilla tuollaisista onneksi ollaan luopumassa.
 
M

MMV

Vieras
En tiedä millaisita autoista yleensä pidetään, mutta kyllä minun silmään tuo Audin proto näyttää helvetin hyvälle. Ihan vaikka arkisen harmaana.
 

GTA1

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
15.1.2014
On huikeen näköinen ilmestys. En moittimisen sanaa löydä (vieläkään). Toivottavasti tuo muotokieli tulee näkymään tulevissa malleissa eikä jää konseptiasteelle.
 

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Kukaan ei ole kommentoinut konepeiton pokkauksia.

Odottelin, että se ois joku muu kuin minä, joka ihmettelee miksi Audi on kopioinut Skodalta konepellin pokkaukset? Tai enko vain muista. Kuitenkaan en nyt yhtäkkiä saa päähäni Audia jossa ois tuollaiset taitokset, jotka Skodan mallistossa on ollut jo toistakymmentä vuotta.