https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Audi TT Mk3

Jos kevyemmän faceliftin olisi tehnyt niin sehän olisi ollut ihan sama auto. ;D
Jotenkin kuvittelisi, että edes näissä marginaalimalleissa uskaltaisi VW-konserni vähän kokeilla ja leikitellä, mutta aika tasapaksua ja konservatiivista pukkaa vuodesta toiseen. Tuon uuden TT:kin linjat on käytännössä piirretty jo siihen ihan ekaan malliin 90-luvun lopulla.

sjkrthu9zvym6bxldrsr.jpg


oyqlinaxznjuqcq7cfyr.jpg


lzahe5daoy9jguw8rwjy.jpg


Esim. täällä enemmän kuvia: http://jalopnik.com/2015-audi-tts-has-300-horsepower-and-the-cockpit-of-the-1535370435
 
No joo. kylläpä on melko huomaamattomat muutokset, faceliftiltähän ruo näyttää pikemminkn kuin uudelta mallilta. Keula ja perä ihan OK ja varsinkin tuo sisusta. Sivuprofiilille olis pitäny kyllä jotain koittaa tehdä, ihan samanlainen kuin MK2:ssa ja sivultapäin ei kyllä juuri erota vanhasta. Itse en oikein koskaan ole pitänyt MK2:n sivuprofiilista, ykkösessä oli parempi.
 
No ompas tosi uutuus.Keulasta tunnistaa,että jotain on muuttunut.Mikä tuota konsernia oikein vaivaa
nykypäivänä,kun rohkeus puuttuu tyystin.
 
Keulasta päätellen on sentään vähän vielä yritetty karistella parturi-kampaajan auton leimaa. Vielä vähän rohkeammin tosin olisi saanut kynää käyttää  :rolleyes:
 
Toimivaa kaavaa ei ilmeisesti haluta hirveästi sorkkia. Ei tuo huonolta näytä, mutta liian tutulta kyllä minunkin mielestäni. Sisätiloissa on otettu isompi askel eteenpäin. Saapi nähdä miten nuo vähän konkreettisemmat muutokset eli akselivälin kasvu ja keventynyt omapaino vaikuttavat ajokokemukseen.
 
Siis eihän tuo TT ole muuttunut käytännössä yhtään mihinkään. Vähän kuin puolikas facelift. Varsinkin, kun Geneven kuvissa oleva TT on TTS.

Audi on kyllä ottanut mallistossaan tooodella varovaisen linjan uudistuksien suhteen. Aika näyttää onko tämä hyvä taktiikka vai ei.
 
Mun mielestä hienohan tuo on... parempi kun vanha. Ehkä hieman facelifti mutta mielestä hyvä muutos.
Ja pitäähän tuo TT näyttää TTltä :)
 
Kyllä minulle tollanen TT kelpaisi.
En ole ihan vakuuttunut tuosta kulmikkaalla muotoilulla olevasti ISOSTA maskista ja sen väristä, mutta muuten muutokset maltillisia omaan silmään sopivia. :)
 
Ei vaan jotenkin toimi ainakaan kuvissa toi uus TT. Miksi pitää pyöreisiin MK2:n muotoihin alkaa sovittelemaan kulmikkaita uudistuksia, auto näyttää ihan sekasikiölle. Eniten sivulinjassa ärsyttää toi C-pilarin ja takasivulasin muotoilu, kahdessa edellisessä sivulasin takareuna oli terävällä kulmalla ja nyt sitä on pitänyt pyöristää.

Ei ole alkuperäisen MK1:n voittanutta...
 
Seba_N sanoi:
Ei ole alkuperäisen MK1:n voittanutta...

+1

Jos tuota tuumii isomman kautta niin tuo oli silloin OIKEASTI UUSI malli, sen jälkeen uudistukset olleet enempi 'peesailua' ja uutuuksien poissaolevuutta ( toki teknisesti menneet eteenpäin).
 
TON-III sanoi:
Jos tuota tuumii isomman kautta niin tuo oli silloin OIKEASTI UUSI malli, sen jälkeen uudistukset olleet enempi 'peesailua' ja uutuuksien poissaolevuutta ( toki teknisesti menneet eteenpäin).

Mun mielestä sama pätee kaikkiin VW konsernituotteisiin, kuten esim. A3, A4, A6, Ocu, Golf, Passat jne, ja nyt näemmä TT jatkaa samaa linjaa. Tylsäätylsäätylsää.
 
Joo ei ole hyvännäköinen peli, sisältä kyllä siisti.

Audilta taisi olla aikamoinen emämunaus päästää Peter Schreyer muotoilujohtajaksi Kia:lle.
 
Voi olla, että Sechreyerin viimeisimmät visiot alkoivat olla liian lennokkaita konservatiivisesta muotoilustaan tunnetulle VW:lle, ja päätös teiden erkanemisesta oli kerrankin oikeasti molemminpuoleinen. Epäilemättä Kia tietysti houkutteli suurehkolla rahasummalla ja vapailla käsillä tehdä lähes mitä haluaa.
 
Tässä kun on ehkä turhan tarkasti tuijotellut vain konsernin tuotoksia, niin tänään kun vahingossa "erehdyin" tutkimaan uutta Nissan Qashqaita tarkemmin niin näyttääpäs se hyvältä. Sama juttu on uusien Kian mallien kanssa että niissäkin on muodot kohdallaan. Konsernin tarttis tosiaan tehdä jotain repäisevää...
 
^Tässä vielä esimerkkinä Kian GT4 Stinger konseptiauto. Audilla ei hirveästi ole tunteita herättäviä muotoilukokeiluja viime vuosina ollut, ainakaan minun tietääkseni.

Kia-GT4_Stinger_Concept_2014_photo_04.jpg


Edit: Laitetaan vielä mausteeksi Toyotan FT-1.

Toyota-FT-1_Concept_2014_photo_04.jpg
 
Noita edellisen sivun kuvia kun katselin, niin näytti, että turhan samanlaisena on pysynyt toi muotoilu. Löysin nopealla haulla muutaman lähikuvan ja näissä alkaa jo mielestäni sen eron muotoilussa näkemään paremmin. Omaan silmään ihan hieno laitos - ainakin etu- ja takavinkkelistä.
 

Liitteet

  • audi-tt-2_0T_1.jpg
    audi-tt-2_0T_1.jpg
    50,2 KB · Katsottu: 330
  • audi-tt-2_0T_2.jpg
    audi-tt-2_0T_2.jpg
    48,4 KB · Katsottu: 361