https://yliteippaus.fi/

Audi Q8

Penguin sanoi:
Oli? Tänään on näyttelyn ensimmäinen lehdistöpäivä, niin joko ne vei tuon Q8:n pois näytiltä.
Onko vielä muuta mistä haluat pilkkua viilata? Korjataanpas tuo niin Herra Penguinillekin tulee hyvä mieli.

Audimies sanoi:
Genevessä oli esillä myös Q8:n Sport versio.
Eli siis Genevessä ON esillä Q8:n Sport versio.
 
Köyhän huutelua sivusta,mutta ei tuolla milestäni X6 :sta tai mersua haasteta. Keula toki komea ja röyhkeän näköinen mutta aivan liian peruslaatikko sivuprofiililta ihan sama asiaa ajaa sit vaikka vw touranilla.
 
Joo, paljon mahdollista tosin, ettei tuo muodostu omalla kohdalla ongelmaksi  ;D Tuollaista autoa kun ei ole mitään järkeä ostaa kulimallina, vaikka se Q8 "kuli" onkin varmaan paremmin varusteltu kuin joku kaskai delukse.

Mielenkiinnolla odotan tuota Q4:sta. Että onko Q3 Coupe vai Q5 Coupe... toivottavasti jälkimmäinen, niin voisi vaikka kiinnostaakin.
 
Nooh en menis leijumaan audin varusteluilla vakiona. Perinteisesti noihin joutuu ostamaan lisukkeena sellasta mikä vakiona varmaan jossain Dacia Dusterissakin.

Ihan käsittämätöntä että audien hintaisiin autoihin joutuu ostamaan esim.audion nappulat rattiin, vakionopeuden säätimen,  automaatti ilmastoinnin, avaimettoman käytön jne. Varusteita jotka vakiona jo melkein kaikissa muissa.
 
Sinänsä ihmeellistä, että A3:ssa oli suunnilleen ensimmäisenä kohtuuhintaisena autona automaatti-ilmastointi vakiona ja nyt liki pari vuosikymmentä myöhemmin tuodaan Q2, josta tuo varuste on köyhäilty pois.
 
Kyllä maiden välillä on eroja. Esim. nykyisessä A3 8V:ssä on köyhempää ilmastointia ollut maailmalla tarjolla vaikka Suomeen on kaikki tullut auto-kylmästöinnillä. Ja varustepolitiikassa tehdas määrää kohtuu paljon.