https://yliteippaus.fi/

Audi Q2

nemos

Klassikko
Liittynyt
24.12.2013
Geneven merkittävimpiin uutuuksiin kuuluu ilman muuta tämä Audin pieni crossover. Sen ulkomuodossa on enemmän uutta kuin missään Audissa vuosiin - sen sanotaan olevan ensimmäinen uuden muotoilujohtajan alaisuudessa suunniteltu malli. Kylkiprofiilissa on jotakin aasialaista mazdahyundai-tyyliä. Keula on aika massiivinen sisältä katsottuna. Kiinnostavaksi auton tekee myös hinta, Saksassa alkaen 21 000 euroa eli hieman alle A3:n tason. Tällöin moottorina on 1.0 TFSI 115 hv. Niin bensa- kuin diesel-versioista tehokkain on 190-hevosvoimainen.

Kojetaulu on hyvin samaa tyyliä kuin A3:ssa. Takaistuintilat ovat hivenen A3:a pienemmät, mutta vielä käyttökelpoiset aikuisille. Tavaratila on hyvin saman kokoinen kuin A3:ssa. Sisustuksessa ihmetyttää kovamuovi oviverhoilun keskiosassa - siinä, mikä yleensä on kangasta.

Joka tapauksessa kiinnostava auto hintaansa nähden. Herää kysymys, kuka vielä ostaa Q3:a tämän jälkeen tuntuvasti kalliimpaan hintaan.
 
Laitetaanpa kuva tähänkin ketjuun. Olisikohan tuo miten lähellä oikeaa:

audi-q2-2016-rendering_0.jpg
 
Quality sanoi:
Laitetaanpa kuva tähänkin ketjuun. Olisikohan tuo miten lähellä oikeaa:

audi-q2-2016-rendering_0.jpg
Siis tästä Q2:sta on ihan oikeat kuvat nähtävillä esim. TM:n, Iltalehden jne. sivuilla.  :) ei tarvii enää arvuutella...
 
Tämä kiinnostaa.
Pelkäänpä kuitenkin, että hinta verrattuna Suzuki Vitara S:ään jää liian suureksi.
 
Kun kyseessä on ihan uusi lähinnä kaupunkiauto, niin hybridin puute ihmetyttää. Toyotan C-HR on tämän suora kilpailija ja kiinnostavampi tekniikkansa puolesta. Odottaisin jo VW GTE malleista tuttua tekniikkaa esim tuon uuden 1.0 turbokoneen yhteyteen.
 
tmr97 sanoi:
Kun kyseessä on ihan uusi lähinnä kaupunkiauto, niin hybridin puute ihmetyttää. Toyotan C-HR on tämän suora kilpailija ja kiinnostavampi tekniikkansa puolesta. Odottaisin jo VW GTE malleista tuttua tekniikkaa esim tuon uuden 1.0 turbokoneen yhteyteen.

Todellakin odottaisi. No, kai tuohonkin lätkäistään takaikkunaan "Teknistä etumatkaa" -tarra, vaikka mitään etumatkaa ei näyttäisi olevan, ei ainakaan teknistä.

Tietysti hinta antaa paljon anteeksi, jos tuo autoverottomana tosiaankin maksaa jotain 21 tonnia.
 
Kiinnostava ja ihan hyvännäköinenkin peli. Hybridin puute tosiaan iso miinus. Toyotan lisäksi Kia Niro asettuu samaan kokoluokkaan ja tarjoaa myös hybridin. Jos tässä on sama hintalisä kuin Mersun GLA vs. A-sarja, niin ei kiitos.
 
Tässä on vaimon seuraava auto 99% todennäköisyydellä, jos hinta ei karkaa aivan mahdottomaksi.
 
Ennemmin Suzuki Swift kuin tuollainen. Hinta-laatu-ulkonäkö-... Se vanha A2 oli jotain uutta aikoinaan, sen jälkeen Audilta ei ole mitään mielenkiintoista tullut.
 
Pientä kiinnostusta tämä malli herätti, mutta tuskin tuosta saa alta 30 000€ mitään järkevää pakettia aikaiseksi. Lisäksi en kyllä pysty perustelemaan miksi maksaisin metalliväristä tonnin ja varmasti muitakin rahastuksen kohteita löytyy jos jaksaa etsiä. Noh, meille persaukisille on omat merkit..
 
Ohi kävellessä ihmettelin mikä malli oli parkissa, mutta tämähän se oli. Kauempana oli vissiin suomimalli peltivanteilla ja harmaana. Oli aika paljon tylsemmän näköinen kuin tämä punainen.

120801eb745df66387e6abde20511978.jpg


8475570859536a00e947791bf25f6625.jpg
 
Aika jäätävä toi renkaan ja lokarin väli. Korotussarjalla?
Eikai toi vakiona voi tollanen olla. Tuonnehan mahtuu pikkulapsi väliin.  :eek:
 
27.7. olisi Q2 ihmeteltävänä Jyväskylässä. Jos sattuisi olemaan hinnat jo tuolloin selvillä, eikä karkaisi kovasti A3:n hintatasosta ylöspäin, niin pitänee hieroa kauppaa vaimon Golfista tähän. Todennäköisesti saattaa mennä liian kalliiksi tolkullisilla varusteilla.
 
Ei autojen hinnoittelu Audilla niinkään ole pielessä, mutta lisävarusteet on kastettu hunajassa. :eek: