https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Apua kaivataan sopivien kesärenkaiden löytämiselle

Beedro

Vakiokalustoa
Liittynyt
25.12.2013
Olen törmännyt otsikon mukaiseen ongelmaan, vaikka renkaita itsessään tuntuu olevan netti- ja kivijalkakaupat täynnä.

Minun pitäisi löytää SUV kesärenkaat koossa 295/30-24. Edellä mainittuja renkaita tuntuu löytyvän vain jenkkisivustoilta. Lähes kaikki eurooppalaiset ja kotimaiset myyjät tarjoaa ainoastaan kokoa 295/35-24. Tämä koko on liian suuri, eikä mahdu todennäköisesti pyörimään alla.

Jos jollakin on tietoa, että mistä oikean kokoiset renkaat löytyisi, niin olisin tiedosta erittäin kiitollinen.

Pete
 
Äkkiä näyttäisi että Toyo Proxes S/T II olisi about ainoa järkevänoloinen rengas tuossa koossa. Tätä ei kuitenkaan Toyon EU-sivuilta löytynyt. Tuon renkaan saatavuutta voisi kysyä melkeen saisiko erikseen tilaamalla, muuten menee melkeen jenkkihommiksi...
 
Tuolta Karviksen linkkaamalta myyjältä jo aiemmin kysyinkin postitusta Suomeen ja ei onnistunut. Tuo 285/35 on myös liian suuri. Pitää ottaa puhelu tuonne Autotekille.
 
Beedro sanoi:
Tuolta Karviksen linkkaamalta myyjältä jo aiemmin kysyinkin postitusta Suomeen ja ei onnistunut. Tuo 285/35 on myös liian suuri. Pitää ottaa puhelu tuonne Autotekille.

Entä tuo ensimmäinen linkki, se lupaa toimituksen Suomeen mutta onko renkaan merkki "väärä"?
 
Niin vain monien vaiheiden jälkeen on renkaat lähteneet kohti Suomea. Lopultaan renkaat sain ostettua Karviksen ensimmäisen linkin firmalta. Renkaat piti maksaa etukäteen ja rahti oli kohtuu arvokas, mutta ensi viikolla pitäisi olla renkaat Oulussa. Tosin allelaiton kanssa ei ole kiirettä, koska öisin on vielä kunnon pakkasia.