https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

3G ja 4G verkon vahvistus

Vankka

Klassikko
Liittynyt
22.12.2013
Tuo käsittääkseni liitetään kiinni laitteeseen jossa on itsessään signaalivahvistin.  RF on siitä mielenkiintoista, että signaalia saadaan vahvistettua ilman erillistä vahvistinta. Resonassipiirien ja muiden avulla :D
 

GTA1

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
15.1.2014
Noissa "passiivi" repeatereissa on ideana se että vastaanotettu signaali esim talon ulkoseinältä/katolta johdetaan koaksiaalikaapelia pitkin sisäpuolelle jossa on sitten se sisäantenni säteilemässä. Eli rakenteista johtuva signaalinvaimeneminen pyritään tällä parantamaan.
Tietääkseni kaikenlaiset sähköllä toimivat vahvistimet ovat kiellettyjä suomessa ja niitä viranomainen valvoo ,vahtii ja tarvittaessa etsii ja paikallistaa häiriötä tuottavat antennilähteet sakon ja takavarikon uhalla. :rolleyes:
 

Docw

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Ei se antenni mitään mystisesti vahvista. Antennille ilmoitettu vahvistus tulee siitä, että se on tehty vastaanottamaan / lähettämään tiettyyn suuntaan. Tuo vahvistus on vertailuluku sille, kuinka paljon enemmän sinne haluttuun suuntaan lähtee säteilyä verrattuna tasaisesti joka suuntaan lähettävään säteilylähteeseen.
 
F

focceristi

Vieras
Onko kokemuksia, tietoa tai edes kuultua tämän tyyppisen 4g mokkulan antennin hyödystä?
DNAn mukaan pitäisi 2 antennia olla 4g yhteyden LTE asennuksessa?
Aika lähellä kuitenkin 4g rajaa, kuitenkin sisäpuolella olen. 19€ kipale nuo antennit ja ei kauhiasti viitsisi satsata varsinkaan jos hyöty ei kummoinen ole.
 

Liitteet

  • antenni.png
    antenni.png
    7 KB · Katsottu: 146

TT_rex

Klassikkoainesta
Liittynyt
22.12.2013

Lukkomutter1

Klassikkoainesta
Liittynyt
2.2.2015
^^Taloon ilmeisesti meinasit? Kun ollaan rajan tuntumassa, niin tuollaisella antennilla ei kyllä pärjää. Suurella todennäköisyydellä se ei paranna yhteyttä juuri ollenkaan. Suunta-antennit sitten maksaakin jo enemmän.