https://tummennuskalvot.fi/

Tietosuojakäytäntö

Olemme AutoStadium ("me", "meidän"). Palvelun ("palvelu", "foorumi") järjestäjänä toimii yhdistys Autostadium ry. Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Jos sinulla on kysyttävää henkilökohtaisista tiedoista, ota meihin yhteyttä.

Tietosuojakäytäntö yhdistyksessä Autostadium ry ja palvelussa AutoStadium

Päivitetty viimeksi 26.11.2022 (Luotu: 24.5.2018):

  • 24.05.2018 Ensimmäinen versio.
  • 21.04.2020 lisätty tieto inaktiivisten käyttäjien henkilötietojen säilytyksestä ja poistosta. Lisäksi lisätty tieto käyttäjän mahdollisuudesta nähdä kaikki omat tallennetut henkilötietonsa.
  • 19.03.2021 Tietosuojavaltuutetun toimiston ohjauskirjeen perusteella täsmennetty sekä muutettu käyttäjien aktiivisten henkilötietojen sekä historiatietojen (aiemmat IP-osoitteet, sähköpostin muutokset, profiilin muutokset) keräysperusteita ja historiatietojen säilytysaikaa.
  • 26.11.2022 Foorumin ohjelmiston päivitys. Tarkennuksia teksteihin.

EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantulon myötä AutoStadium.fi sääntöihin on tehty muutoksia. Muutokset on kuvattu tiivistetysti tällä sivulla ja tiedot ovat erikseen luettavissa myös foorumin kautta. Jokaisen rekisteröidyn käyttäjän tulee lukea päivitetyt tiedot ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyn jatkamiseksi foorumilla. Foorumin perusominaisuuksiin kuuluu tiettyjen henkilötietojen automaattinen käsittely (esim. ip-tietojen kirjaus), joten ilman suostumusta henkilötietojen käsittelyä ei voida jatkaa eikä foorumille rekisteröityminen / kirjautuminen onnistu. Foorumia on mahdollista lukea kirjautumatta / rekisteröitymättä, mutta viestien kirjoittaminen ilman rekisteröitymistä / kirjautumista ei ole mahdollista.

Sivun lopussa on toimintaohjeet, mikäli et halua antaa suostumustasi tai haluat myöhemmin peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyn jatkamiseksi.

Yleistä tietoa

Käyttäjätunnuksen poistoihin liittyen foorumille kirjoitettuja viestejä ei automaattisesti poisteta. Linjauksemme mukaisesti viestit eivät lähtökohtaisesti / automaattisesti kuulu EU:n tietosuoja-asetuksen piiriin. Kyse on internetissä toimivasta keskustelufoorumista, jonka sisältö on suurimmalta osin julkisesti nähtävillä ja sisältöä voi olla tallennettuna muissakin palveluissa mm. hakukoneiden välimuisteissa. Lähtökohtaisesti jokaisen kirjoittajan on henkilökohtaisesti huolehdittava viesteissä ilmoittamistaan mahdollisista henkilötiedoksi luokiteltavista tiedoista ja niiden suojaamisesta. Me emme rekisterinpitäjänä aktiivisesti kerää tietoja vaan kirjoittaja tuottaa sisällön vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan. Me emme myöskään em. syistä voi mitenkään varmistua siitä, että tiedot pysyisivät vain meidän rekisterimme piirissä.

Foorumilla voi myös lainata toisen kirjoittajan viestisisältöä vapaasti ja ilman rakenteista/teknistä tiedon lähdeviitettä, joten yhden nimimerkin tuottamaa tietosisältöä voi löytyä usean nimimerkin viesteistä. Näiden linkitys olemassa olevan tiedon osalta on käytännössä mahdotonta.

Yksittäiset selkeästi henkilötietoa sisältävät viestit voidaan muokata / poistaa käyttäjän pyynnöstä.

Käyttäjätunnuksen poiston yhteydessä foorumin nimimerkkiä ei poisteta järjestelmän rekisteristä. Tällä varmistetaan nimimerkin alkuperäisen haltijan suoja. Poistettu nimimerkki menee lisäksi estolistalle, joka estää kyseisen nimimerkin uudelleen rekisteröinnin. Nimimerkki säilyy siis osana rekisteriä joka tapauksessa.

Käyttäjätunnuksen poiston yhteydessä poistetaan käyttäjän:

  • käyttäjätunnus
  • salasana
  • kaikki käyttäjästä/käyttäjän tietoihin tallennetut ip-osoitetiedot
  • kaikki käyttäjästä/käyttäjän tietoihin tallennetut sähköpostiosoitetiedot

Poistopyynnöt käsitellään 1kk kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Käyttäjätiedot poistuvat viiveellä varmuuskopioista n. 1kk kuluttua varsinaisten tietojen poistamisesta.

Kerättävät henkilötiedot

Seuraavien tietojen antaminen on pakollista kaikille palvelun käyttäjille (vieraat, rekisteröityneet käyttäjät):

  • IP-osoite

Em. tietoa pidetään tallessa ainoastaan käyttäjän istunnon keston ajan. Istunnon kestoaika on 15min käyttäjän viimeisimmästä toimenpiteestä foorumilla.

Seuraavien tietojen antaminen on pakollista rekisteröidyille käyttäjille:

  • käyttäjätunnus
  • sähköposti
  • salasana
  • IP-osoite

Ilman em. tietojen antamista foorumia ei ole mahdollista käyttää rekisteröityneenä käyttäjänä. Kaikkia em. tietoja käytetään käyttäjän yksilölliseen tunnistamiseen foorumilla. Foorumilla ei ole käytettävissä vahvaa tunnistautumista. IP-osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ei ole koskaan julkisesti nähtävissä.

Myös lisätietoja voidaan kerätä, jos päätät jakaa niitä, esimerkiksi käyttäjän profiilin lisätietokentät. Näiden tietojen antaminen ei ole pakollista. Voimme lisäksi kerätä tietoja sinusta vuorovaikutuksesi aikana palvelussamme. Nämä tiedot voivat sisältää teknisiä tietoja käyttämästäsi selaimesta tai laitetyypistä. Tietoja käytetään puhtaasti analytiikkaan ja sivustomme kävijöiden määrän seuraamiseen. Tiedot eivät ole koskaan julkisesti näkyvissä.

Henkilötietojen säilytys

Rekisteröityneiden käyttäjien aktiivisia (voimassa olevia) henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin käyttäjä on aktiivinen foorumilla eikä ole pyytänyt tietojensa poistoa. Aktiivisuus perustuu viimeisimpään sisäänkirjautumisajankohtaan. Käyttäjien historiatietoja (aiempi sähköpostiosoite, aiemmat IP-osoitteet, aiemmat profiilitiedot) säilytetään enintään 3kk tietojen muuttamisesta. Inaktiivisten käyttäjien kaikki henkilötiedot poistetaan 24kk kuluttua käyttäjän viimeisimmästä sisäänkirjautumisesta.

Henkilötietojen tarkastaminen

Käyttäjä voi nähdä kaikki hänestä tallennetut henkilötiedot lukuunottamatta IP-osoitteita foorumin profiilinsa kautta. Henkilötietoja ei toimiteta käyttäjälle postitse tai sähköpostitse tietoturvasyistä. IP-osoitteet voidaan toimittaa käyttäjän pyynnöstä käyttäjälle foorumin yksityisviestillä. Pyyntö IP-osoitteiden toimittamisesta tulee tehdä foorumin yksityisviestillä käyttäjälle Autostadium ylläpito.

AutoStadium -palvelun säännöt

AutoStadium.fi on Autostadium ry:n ylläpitämä keskustelupalsta kaikille autoista, tekniikasta, harrastuksista ja muista elämätavoista kiinnostuneille henkilöille.

Keskustelupalstalle lähetettyjä viestejä ei lueta ja tarkasteta etukäteen, vaan palstaa jälkimoderoidaan. Keskustelupalstalle kirjoittavat henkilöt ovat itse juridisessa vastuussa viestiensä sisällöstä. Noudatamme Suomen lakia ja lainvastaiset viestit poistetaan.

Keskustelualueen lukeminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta kirjoittaminen edellyttää. Rekisteröityneille käyttäjille on näkyvissä enemmän alueita kuin vieraille.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmoittaa ylläpidolle sääntöjen vastaisista tai asiattomista viesteistä. Sääntöjen rikkomisesta voi seurata varoitus tai kirjoitusoikeuden poisto määräajaksi tai pysyvästi.

Keskustelupalstalla tällä hetkellä toimivat valvojat:

Quality, Karvis, Ironic32, ConD, Markku J, RTWteam, tomppa, jrinnes, karhunik, kahe, Mika_M

Tekninen ylläpito: yllapito[a]autostadium.fi

Yleisiä ohjeita:

  • Varmista ennen uuden viestiketjun aloittamista, ettei samasta aiheesta ole jo olemassa vastaavaa keskustelua, ja että olet lisäämässä uuden keskustelun oikealle alueelle. Käytä hakua aiempien keskustelujen etsimiseen.
  • Mieti uuden viestiketjun otsikko tarkkaan ennen lähettämistä. Otsikon pitää olla riittävän kuvaava, jotta kaikki muutkin ymmärtävät mistä ketjussa on tarkoitus keskustella.
  • Toisten viesteihin vastatessasi yritä pysyä aiheessa ja huolehdi, ettet vie keskustelua sivuraiteille. Muista, että voit aina perustaa uudeen aiheen kiinnostavalle keskustelulle.
  • Noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, älä kiroile.
  • Viestien muokkausaika on rajattu 15 minuuttiin. Oikolue viestisi ja korjaa mahdolliset virheet ennen lähettämistä. Henkilökohtainen ennakkomoderointi on myös suotavaa.
  • Vältä suuren määrän ja/tai liian isojen kuvien laittamista keskustelupalstalle.
  • Kaikki säännöt koskevat kirjoitetun tekstin lisäksi myös nimimerkkejä, signature-tekstejä ja avatar-kuvia.
  • Yleisien sääntöjen ohella voi myös olla aluekohtaisia sääntöjä kuten myyntiosiolla.
  • Jokaisella käyttäjällä on oltava profiilissa toimiva sähköpostiosoite tallennettuna.
  • Kirjoitettuja viestejä ei ole tarpeen "allekirjoittaa" omalla nimellä/nimimerkillä, koska käyttäjän nimimerkki näkyy jokaisen viestin yhteydessä. Mikäli käyttäjä haluaa käyttää allekirjoitusta, sille löytyy oma tilansa profiilin asetuksista. Käyttäjiä pyydetään myös huolehtimaan siitä, että Tapatalkia käytettäessä Tapatalkin allekirjoitus on poistettu käytöstä.
  • Viesti jossa ei ole sisältönä kuin pelkkä linkki, poistetaan. Viestissä tulee olla lyhyt yhteenveto, mihin linkki johtaa ja mitä se sisältää.
  • Tekijänoikeuden alaista sisältöä ei saa kopioida foorumille. Tekijänoikeuslaki tuntee kuitenkin mahdollisuuden siteeraukseen. Näin ollen esim. lehtiartikkeleita saa siteerata, mutta siteeraus ei saa olla liian pitkä. Aiheesta ja lähteestä riippuen pari virkettä lienee kohtuullinen määrä. Siteerauksen tarkoitus on tukea kirjoittajan viestiä ja siteerauksen mitta määräytyy myös sillä, että asiayhteys tulee selville. Siteerausta ei siis saa jättää liian lyhyeksi, jotta se ei irtoa asiayhteydestä. Luonnollisesti viestissä on mainittava siteerauksen lähde.
  • Mieti ennen viestisi lähettämistä, tuoko se mitään lisäarvoa keskusteluun. Esimerkiksi viestit joiden sisältönä on pelkkä hymiö/emoji, "+1" tai vastaava, lähtökohtaisesti poistetaan.

Säännöt, joiden rikkomisesta voi seurata rangaistus:

Luku 1: Netiketti

1. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle ja tuoko tekstisi mitään hyödyllistä lisäsisältöä aiheeseen.

2. Kiinnitä huomiota kirjoitustyyliisi ja oikeinkirjoitukseen. Pyri kirjoittamaan suomen kielioppisääntöjen mukaisesti. Vältä esimerkiksi isoilla kirjaimilla kirjoittamista ja liiallisten huutomerkkien käyttöä. Tahallisesti häiritsevän epäselvän viestin tuottaminen on kiellettyä.

3. Älä luo samaa viestiketjua usealle alueelle samanaikaisesti.

4. Älä muuta toisen kirjoittajan tekstiä lainatessasi sitä. Pitkää viestiä lainatessa voit poistaa osan tekstistä, jos se ei muuta lainatun tekstin asiasisältöä tai tarkoitusta.

Luku 2: Rikokset, häiriköinti ja asiaton käytös

1. Kaikki Suomen laissa rangaistavaksi määrätty on kiellettyä myös tällä keskustelupalstalla.

2. Älä julkaise mitään sellaista tietoa, joka voidaan yhdistää muihin käyttäjiin, joka laajentaa muiden käyttäjien itsestään sivustolla antamia yksilöllisiä tietoja. Esimerkiksi käyttäjien nimien, osoitteiden, työpaikkojen, paikkakuntien tai muiden yksityisluontoisten tietojen julkaiseminen on kiellettyä.

3. Kuvien julkaisu toisista käyttäjistä ja niiden muokkaukset ovat kiellettyjä ilman asianomaisten lupaa.

4. Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista (trollaamista ja trollin ruokkimista).

5. Vakavasti otettaviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja loukkauksiin puututaan ankaralla kädellä.

6. Alastonkuvat, pornografia ja hyvän maun vastaiset kuvat sekä linkit kyseistä materiaalia sisältäville sivustoille ovat kiellettyjä.

7. Saarnaaminen poliittisista, uskonnollisista tai lakiteknisistä yksityiskohdista on kiellettyä. Niistäkin saa kuitenkin keskustella asiallisesti.

8. Kaikki edellä mainittu on kiellettyä myös yksityisviesteissä. Henkilökohtainen hyökkäys yksityisviestillä katsotaan pykälän 5 tarkoittamana vakavasti otettavana henkilökohtaisena hyökkäyksenä.

Luku 3: Kaksoisnimimerkit

1. Kaksoisnimimerkkien eli usean tunnuksen käyttö on kiellettyä. Poikkeuksena kaksoisnimimerkki voidaan sallia erityisistä syistä esimerkiksi yhteistyökumppaneiden tarpeisiin (eri nimimerkki yrityksen nimiin ja toinen omiin henkilökohtaisiin kirjoituksiin). Ylläpidolla on oikeus tuoda julki kaksoisnimimerkit muille kirjoittajille ja virallinen lupa kaksoisnimimerkille pitää anoa erikseen ylläpidolta.

2. Älä perusta kaksoisnimimerkkiä kiertääksesi alkuperäisen tunnuksesi rangaistusta. Laittoman kaksoisnimimerkin käytöstä seuraa porttikielto kaksoisnimimerkille ja oikealle tunnukselle alkuperäisen rangaistuksen tuplaaminen.

Luku 4: Mainostaminen ja kaupallinen toiminta

1. Mainostaminen AutoStadiumilla on tarkoitettu yksityisille käyttäjille ja kaikki kaupallinen mainostaminen ja toiminta on kiellettyä. Kaupalliselle toiminnalle on oma alueensa, johon liittymisestä on sovittava ylläpidon kanssa. Yksityinen mainostaminen on sallittua sille varatulla alueella. Ylläpidolla on oikeus mainontaan keskustelupalstalla.

Luku 5: Valvojien käytäntö

1. Valvojat päättävät harkintansa mukaan kaikkien sellaisten asioiden sallimisesta tai kieltämisestä, joita ei ole näissä säännöissä erikseen mainittu.

2. AutoStadium pidättää myös oikeuden muuttaa näitä sääntöjä milloin tahansa aiheuttamatta korvausvelvollisuutta käyttäjille ja muille tahoille, joiden katsotaan puolestaan hyväksyneen kaikki sääntöihin tehdyt muutokset, mikäli he ovat jatkaneet kirjoittamista keskustelupalstalla sääntömuutosten jälkeen.

Luku 6: Nimimerkin muuttaminen

1. Yhdistyksen jäsenille sallitaan jäsenyyden voimassaoloaikana nimimerkin vaihto kerran / vuosi (edellisestä vaihdosta pitää olla kulunut aikaa vähintään 12kk). Nimimerkin muutos anotaan ylläpidolta ja pyynnön täytyy olla riittävästi perusteltu. Uuden nimimerkin pitää täyttää muut nimimerkille annetut vaatimukset ja olla foorumin sääntöjen mukainen.

2. Kaikista nimimerkkien muutoksista tullaan tiedottamaan julkisesti foorumilla.

3. Ylläpidolla on oikeus muuttaa rekisteröityneen käyttäjän nimimerkkiä esimerkiksi tilanteissa, joissa nimimerkki muistuttaa erehdyttävästi aiemmin rekisteröityä nimimerkkiä.

Luku 7: Käyttäjätietojen poistaminen

1. Käyttäjällä on mahdollisuus saada henkilötietonsa poistettua foorumilta.

2. Foorumilta poistettaviin henkilötietoihin kuuluvat: käyttäjätunnus, salasana, sähköpostiosoite, ip-tunnistetiedot. Käyttäjän kirjoittamat viestit ja viesteihin liitetty nimimerkki säilyvät käyttäjätunnuksen poistosta huolimatta.

3. Tietojen poistopyyntö tulee osoittaa osoitteeseen yllapito[at]autostadium.fi. Tietojen poistopyyntö tulee lähettää käyttäjätunnukseen liitetystä sähköpostiosoitteesta ja pyynnössä tulee käydä ilmi myös käyttäjätunnus.

4. Muista lähteistä tulevia tietojen poistopyyntöjä ei käsitellä kuin erittäin painavista syistä. Tällä turvataan käyttäjien oikeusturva omiin tietoihinsa ja estetään mahdolliset väärinkäytökset.

5. Inaktiiviset käyttäjätunnukset poistetaan automaattisesti ylläpidon toimesta 24kk kuluttua käyttäjätunnuksen viimeisestä aktiivisesta toimesta foorumilla.

Luku 8: Oikeus tarkistaa tietonsa sekä tietojen siirtäminen

1. Käyttäjällä on mahdollisuus saada tietoonsa hänestä foorumille tallennetut henkilötiedot.

2. Käyttäjällä on mahdollisuus saada hänestä foorumille tallennetut henkilötiedot sähköisessä formaatissa.

3. Kaikki henkilötietoihin liittyvät tietopyynnöt osoitetaan osoitteeseen yllapito[at]autostadium.fi ja tietopyynnöt tulee lähettää käyttäjätunnukseen liitetystä sähköpostiosoitteesta ja pyynnössä tulee käydä ilmi myös käyttäjätunnus.

Seuraukset sääntöjen rikkomisesta:

  • Lievissä tapauksissa sääntöjen rikkomisesta annetaan ensiksi varoitus (yksityisviestillä / julkisesti / varoitusjärjestelmällä). Vakavammissa tapauksissa järeämmät toimet ovat mahdollisia ilman varoitusta.
  • Jos häiriköinti jatkuu huomautuksista huolimatta, seurauksena on lyhytaikainen porttikielto käyttäjälle (=banni).
  • Sääntöjen vastainen jatkuva toiminta pidentää seuraavia rangaistuksia joka kerta aina viikoista kuukausiin.
    Äärimmäisissä tapauksissa porttikielto on pysyvä.

Varoitusjärjestelmä

Foorumilla käytössä olevalla varoitusjärjestelmällä valvojat voivat antaa kirjoittajille varoituksia epäasiallisesta ja sääntöjenvastaisesta toiminnasta. Valvonnan työkaluna käytettävän järjestelmän avulla voidaan tehokkaammin puuttua toistuvaan sääntöjen vastaiseen toimintaan.

Varoitukset näkyvät vain valvojille sekä varoituksen saajalle eivätkä ne ole nähtävissä muille käyttäjille/jäsenille. Varoituksia on käytössä kolmea eri tyyppiä:
1. Varoitus ilman muita toimenpiteitä, käyttäjä saa varoituksen epäasiallisesta viestistä tai käytöksestä
2. Varoitus ja käyttäjän siirtäminen ennakkomoderoinnin piiriin, kuten kohta 1 mutta käyttäjän viestit eivät tule näkyville ennen ylläpidon erillistä hyväksyntää
3. Varoitus ja käyttäjän hiljentäminen, kuten kohta 1 mutta käyttäjä voi ainoastaan lukea viestejä ilman kirjoitusoikeutta

Rajoitustoimenpiteen kestoaika ilmoitetaan käyttäjälle varoituksen antamisen yhteydessä ja se on tarkistettavissa myös käyttäjän omasta profiilista.

Ylläpito pidättää oikeudet muutoksiin.

AutoStadium -palvelun rekisteri-/tietosuojaseloste


1. Rekisterin pitäjä / henkilötietojen käsittelijä
Autostadium ry. Rekisteristä vastaavat henkilöt ovat yhdistyksen hallitukseen sekä foorumin ylläpitoon kuuluvat henkilöt. Ensisijainen yhteystieto rekisteriin liittyvissä asioissa: yllapito[at]autostadium.fi

2. Rekisterin nimi
Autostadium.fi -keskustelufoorumin käyttäjätietorekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään keskustelufoorumin toimintojen mahdollistamiseksi. Rekisteröityneet käyttäjät voivat osallistua keskustelufoorumilla tapahtuvaan keskusteluun. Keskustelufoorumin sisältöä on mahdollista lukea rajoitetusti anonyymisti.

4. Rekisterin tietosisältö
Pakollisia tietoja ovat käyttäjätunnus (nimimerkki), sähköpostiosoite sekä salasana. Käyttäjä voi lisäksi halutessaan tallentaa rekisteriin seuraavat tiedot: paikkakunta,  syntymäaika. Sähköpostiosoitteen on oltava toimiva ja voimassa oleva käyttäjän rekisteröitymisen mahdollistamiseksi. Toimiessaan foorumilla, käyttäjästä tallennetaan myös ip-osoitetiedot (esim. viestin kirjoittamisen yhteydessä) sekä tietoa sisäänkirjautumisajankohdasta.

5. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröitynyt käyttäjä ilmoittaa tiedot itse rekisteröitysessään foorumille.

6. Tietojen luovutukset
Tietoja käyttäjästä luovutetaan vain foorumin ylläpidolle tai käyttäjälle itselleen. Tietoja voidaan luovuttaa myös EU-alueen viranomaisille, mikäli viranomainen tietoja pyytää tarvittavine oikeuksineen. Muut käyttäjät näkevät vain käyttäjän nimimerkin. Muiden ilmoittamiensa tietojen (kts. kohta 4) osalta käyttäjä voi itse määritellä, mitä tietoja näytetään muille käyttäjille. Tietoja säilytetään EU:n alueella.

7. Tietosuoja
Rekisteröityneillä käyttäjillä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Salasanaa ei säilytetä selkokielisenä. Foorumin sovelluksen tietosuojaa ylläpidetään säännöllisillä tietoturvapäivityksillä. Foorumin palveluntarjoajana toimii Zoner Oy. Tietoa palveluntarjoajan tietosuojasta löytyy osoitteesta https://www.zoner.fi/tietosuoja/

8. Evästeet
Sivustolla käytetään evästeitä käyttäjän palvelun parantamiseksi. Evästetietoja ei seurata tai käsitellä ylläpidon toimesta. Käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käyttämisen tällä sivustolla, mutta evästeiden estolla voi olla vaikutusta sivuston käytettävyyteen.

9. Viranomainen
Tietosuojaa valvova viranomainen on tietosuojavaltuutettu: https://www.tietosuoja.fi/fi/index/tietosuojavaltuutetuntoimisto.html

Autostadium ry -yhdistyksen rekisteri-/tietosuojaseloste


1. Rekisterin pitäjä
Autostadium ry:n rekisteristä vastaavat henkilöt ovat yhdistyksen hallitukseen kuuluvat henkilöt. Ensisijainen yhteystieto rekisteriin liittyvissä asioissa: hallitus[at]autostadium.fi

2. Rekisterin nimi
Autostadium ry:n jäsentietorekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään yhdistyksen toiminnan mahdollistamiseksi ja henkilön jäsenyyden varmistamiseksi.

4. Rekisterin tietosisältö
Pakollisia tietoja ovat sukunimi, etunimi, foorumin nimimerkki, sähköpostiosoite ja kotipaikka.

5. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilö ilmoittaa tiedot itse lähettäessään jäsenhakemuksen yhdistykselle.

6. Tietojen luovutukset
Tietoja henkilöstä luovutetaan vain yhdistyksen hallituksen jäsenille ja henkilölle itselleen. Tietoja voidaan luovuttaa myös EU-alueen viranomaisille, mikäli viranomainen tietoja pyytää tarvittavine oikeuksineen. Tietoja säilytetään EU:n alueella.

7. Tietosuoja
Foorumin sovelluksen tietosuojaa ylläpidetään säännöllisillä tietoturvapäivityksillä. Foorumin palveluntarjoajana toimii Zoner Oy. Tietoa palveluntarjoajan tietosuojasta löytyy osoitteesta https://www.zoner.fi/tietosuoja/

8. Viranomainen
Tietosuojaa valvova viranomainen on tietosuojavaltuutettu: https://www.tietosuoja.fi/fi/index/tietosuojavaltuutetuntoimisto.html

Toimintaohjeet käyttäjätietojen poistamiseksi / suostumuksen peruuttamiseksi


Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi / käyttäjätietosi poistettavan foorumilta, lähetä pyyntö sähköpostilla osoitteeseen yllapito[at]autostadium.fi. Huom! Pyyntö on lähetettävä samasta sähköpostiosoiteesta, joka on rekisteröity pyyntöä koskevan käyttäjätunnuksen tietoihin. Pyynnöstä tulee käydä ilmi myös käyttäjätunnus, jota pyyntö koskee. Eri sähköpostiosoitteista saapuneita pyyntöjä ei käsitellä.

Omaan käyttäjätunnukseesi liitetyn sähköpostiosoitteen näet profiilisi kautta.

AutoStadium -palvelun / Autostadium ry -yhdistyksen yhteystiedot


Voit olla yhteydessä Autostadium ry:n hallitukseen seuraavissa asioissa:
  • Autostadium ry yhdistysasiat
  • Jäsenasiat. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen.
  • Haluatko yrityksesi mainoksen näkyviin AutoStadium.fi -sivustolle? Haluatko yrityksellesi oman osion sivustolle? Ota yhteyttä Autostadium ry hallitukseen
Hallituksen sähköpostiosoite: hallitus[at]autostadium.fi

Sivuston ylläpito, kehittäminen, tekniset ongelmat:
  • Tekniset asiat
  • Häiriötilanteet
  • Sivuston kehitysehdotukset
  • Ilmoita valvojille -toiminto
Ylläpidon sähköpostiosoite: yllapito[at]autostadium.fi

Evästepolitiikka

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka olemme asettaneet tietokoneellesi ja joiden avulla voimme tarjota tiettyjä toimintoja palvelussamme, kuten automaattinen sisäänkirjautuminen tai tiettyjen asetusten muistaminen.

Lisätietoja evästekäytännöstä tällä sivulla.

Tämän tietosuojakäytännön hyväksyminen

Palvelumme jatkuva käyttö tarkoittaa, että hyväksyt tämän käytännön. Jos et hyväksy käytäntöä, älä käytä tätä palvelua. Rekisteröitymisen yhteydessä tämä tietosuojakäytäntö tulee hyväksyä erikseen.

Muutokset tähän käytäntöön

Voimme tehdä muutoksia tähän käytäntöön milloin tahansa. Sinua saatetaan pyytää tarkistamaan ja hyväksymään uudelleen tämän käytännön tiedot, jos ne muuttuvat tulevaisuudessa.